Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Leksaker

Galaxens populära leksaker 2022 - We got it! Köp hem coola leksaker för barn i alla åldrar. Vi har prylarna som alla barn önskar sig 2022! Samt prylarna du som förälder hellre vill ge dom (det är förstås en viss skillnad). Händer det att din älskade unge förvandlas till ett kräset monster utan smak? Hur mycket du än tjatar om hållbarhet och kvalité råmar de efter kolhydrater och plast. Hos Coolstuff kan du hitta de populäraste leksakerna 2022. Leksaker som är inne-prylarna ALLA barn vill ha! Men samtidigt kreativa som pedagogiska. Fyll förrådet med spralliga uteleksaker inför sommaren. Eller ladda upp med roliga pussel inför regniga dagar i soffan. För den lilla familjen eller bästisen har vi spel som är perfekta bara för två. Oavsett om det är årets mesta vill-ha-pryl eller en sjukt präktig kalaspresent. Visst låter det som ljuv musik för föräldrasamvetet?

Coola leksaker att leka i timmar med

En dag händer det. Timmar har förflutit och barnen har fortfarande inte frågat efter surfplattan. Du blir orolig och undrar om det skett en olycka!? Du rusar till deras rum men drar en lättnadens suck. De är helt uppslukade av sina nya, coola leksaker! Vem kunde tro att den knasiga julklappen från Coolstuff skulle bli årets leksak? Om den sedan köptes bland pojkleksaker, flickleksaker eller vuxenprylar minns du inte. Men vem bryr sig när det är så oslagbart kul!? Coolstuff har galaxens bästa utbud av prylar. På rekordtid hittar du hur mycket smarta och roliga saker som helst! Allt från resetillbehör till må-bra-gåvor. Självklart kommer nästa års julklapp till barn också inhandlas här, lika säkert som tomtesäcken är rymlig.
 
Ibland händer det att tålamodet eller kreativiteten tar slut... hos de vuxna alltså. Kanske kan våra förslag roa både vuxna och barn? Kolla in 11 roliga lekar för barn mellan 3-9 år eller 12 tips på roliga saker att göra med barn för inspiration. 

Produkter i Leksaker

Sortera och filtrera

144 produkter

144 produkter

Snowball Maker
Pin Art
139:-
Toilet Golf
10
179:-
Money Maze
10
129:-
Fidget Cube
99:-
Rubiks Kub
119:-
Metallpussel
179:-
Magic Toy Truck
179:-
Zen-Sand
10
149:-
Racing floaters
129:-
Poo Head Spel
149:-
Visar 48 av 144 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn