Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

om oss coolstuff

Om oss

Vi drog igång vår verksamhet redan 1999 i ett litet studentrum - vi vet, det låter ju lite som om vi skulle vara samtida med t-rex och hans kompisar... Tur då att vi åldrats bättre! Det där studentrummet tillhörde våra grundare Kajsa Knapp och Christian Omander, som såg det som sitt uppdrag att leta upp annorlunda, häftiga och smarta saker när de reste runt i världen. Saker som sedan kunde säljas på nätet, och för det behöver man såklart en sajt!

Så börjar sagan

Sajten CoolStuff.se startades 2004 och har sedan dess drivits av företaget CoolStuff AB. Både Kajsa och Christian är än idag både delägare och aktiva i företaget. Sedan 2013 är Investment AB Spiltan en av CoolStuff ABs huvudägare. Spiltan investerar i och utvecklar framgångsrika entreprenörsledda tillväxtföretag. Mer information om dem finns på www.spiltan.se

Nuförtiden är vi även verksamma i Danmark, Norge, Finland och Tyskland - och överallt där vi drar fram jobbar vi hårt för att hjälpa våra kunder att hitta unika presenter och smarta saker som sprider glädje.  

Butiken i Malmö

Förutom sajten så har vi en fysisk butik på Hamngatan 1 i Malmö. Förutom att det ryms över 700 produkter i butiken så erbjuder vi specialdeals och en del produkter som inte finns på vår sajt.

Vill du hänga med oss?

Är du ute efter en rolig praktikplats, eller sugen på att jobba på ett expansivt e-handelsföretag där kundernas önskan är vår lag? Är du drivande och tycker om att ta ett stort eget ansvar? I så fall kanske CoolStuff är något för dig! CoolStuffs HQ finns i centralt belägna lokaler i Malmö, ungefär 5 minuters gångavstånd från Malmö Centralstation. 

Mer info om lediga tjänster och möjlighet att praktisera får du om du klickar här.

Om du vill ha tag på oss

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss: 

Telefon
040-187200

E-post
kundtjanst@coolstuff.se (frågor om produkter, ordrar, reklamationer m.m.) eller info@coolstuff.se (övriga ärenden, ej kundtjänst)

Postadress
CoolStuff AB
Neptunigatan 70
211 18 Malmö

Coolstuff.se ägs och drivs av företaget CoolStuff AB (org.nr 556694-9342).

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn