Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Trädgård

Borde inte din trädgård vara något mer än bara trädgårdstomtar, jordmaskar och mördarsniglar? Vi tycker din trädgård är värdig att pimpas och utrustas med det bästa du kan tänka dig. Så tycker du att din trädgård känns lite stel och tråkig är det nu hög tid att förvandla det till det perfekta naturrummet, precis som som du vill ha det! Hos oss på CoolStuff hittar du alla möjliga annorlunda, quirky, skojiga, praktiska och fina trädgårdssaker som du kan liva upp din uteplats med.

Roliga saker till trädgården

Är du på jakt efter roliga saker till trädgården? Varje år är det samma sak. Denna sommaren ska banne mig trädgården prunka i all sin prakt och få din trädgård att vara den mest originella i hela grannskapet! Och vet du en sak? Vi står bakom och hejar på, redo att erbjuda fantastiska trädgårdssaker till dig. Vem vill ha perfekt kantklippta rabatter och tistelfria gräsmattor som ingen får leka och stoja i. Inte ens fåglar och insekter vill vara där. Vi kan garantera dig att om du letar efter trädgårdsprylar på CoolStuff så kommer du hitta något du kan berika din tomt med.

Trädgårdsprylar till både villatomt och balkong

Klart du och din trädgård är värt det bästa. Men alla är ju inte lyckligt lottade med en egen tomt. Lyckligtvis kan ju många trädgårdssaker passa lika bra på en balkong. Och nog är det många som föredrar det ljuva balkonglivet framför häck-klippning och mördarsnigeljakt. Då kan man liksom pilla russinen ur kakan, njuta av utelivet men ändå slippa rensa löv i hängrännor och lyssna på grannens gräsklippare. Och visst vill man ju kunna pynta sin balkong med mysiga trädgårdsprylar, allt från stämningsbelysning till saker som kan locka till sig fåglar och andra naturunderverk.

Trädgård-present är den bästa sommarpresenten

En trädgård-present är vårt absolut hetaste tip om man nu skulle vara helt utan både tomt och balkong! Det behöver verkligen inte betyda att man ska måsta sitta inomhus hela sommarhalvåret. Besök de du känner med tomt eller balkong så ofta du bara kan. Tar du med dig fina trädgårdssaker så behöver du aldrig oroa dig för att uppfattas som ett plåster som bara utnyttjar bekantskapen för deras möjlighet för utevistelse (även om det faktiskt är sant). Dessutom så blir du ju nästan delaktig när du kommer där med din fina trädgård-present. Men man måste passa sig, för hux flux har din vän satt en räfsa i handen på dig och ber dig kratta bort löv och klippt gräs. Så det där är en fin balansgång! Oavsett så är roliga saker till trädgården alltid ett uppskattat ämne för gott och väl tomtägare, balkongbor som parkhängare.

Fler trädgårdssaker på CoolStuff

Kan du inte få nog av grejer till din trädgård och annat som kan tänkas höra till? Spana då in vår sidor för utomhusleksaker, friluftsliv, pool & på stranden, drinkhållare,ochutomhusliv

.

Produkter i Trädgård

Sortera och filtrera

109 produkter

109 produkter

Outlust Hängkoja
Guldkannan
Made in SE
899:-
XL Yatzy
Made in FI
199:-
Visar 48 av 109 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn