Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Mystic 8 Ball

Art.no 308

Ställ en fråga och låt Mystic 8 Ball ge dig svaret! Meningslöst? Javisst! Inte desto mindre sitter du där med kompisarna och ställer fråga efter fråga och garvar hejdlöst åt svaren.

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Alla vill vi ha svar på livets gåtor och hjälp med svåra beslut. Vad känns då naturligare än att vända sig till en gigantisk biljardboll i plast? Spåkulor, kortlekar, kaffesumpar och inte minst tarotlinjer kan slänga sig i väggen – Mystic 8 Ball rymmer svaren på alla dina frågor!

Mystic 8 Ball dyker ständigt upp i amerikanska tv-serier och är hysteriskt populär i USA, och vem kan klandra dem? En boll som innehåller svaren på alla livets frågor är ju ovärderlig och vem skulle inte vilja ha något ovärderligt?

Så här går det till: Ställ en fråga och skaka på bollen. Vänd den sedan och ett svar flyter upp och urskiljer sig från den mörka vätskan. Ärligt talat så låter det meningslöst, och ÄR också meningslöst. Inte desto mindre sitter du där med kompisarna och ställer fråga efter fråga och garvar hejdlöst åt svaren.

Mystic 8 Ball fungerar dessutom som en brevpress och med denna på skrivbordet kan vi garantera att folk kommer flockas runt ditt skrivbord och ställa frågor. Huruvida det är något positivt eller ej låter vi vara upp till dig att avgöra.

OBS: Mystic 8 Ball svarar på engelska

3.4

Sortera efter

 • J
  Jenny J.

  Verifierad kund

  .

  .

 • J
  Jay

  Verifierad kund

  Klassisk pryl

  Vi har jättekul med denna, mina döttrar älskar den.

 • E
  Emminjh

  Verifierad kund

  Mystic 8

  Rolig grej hade en som barn och älskade den då så har nu köpt en till dottern i julklapp.

 • A
  Anna

  Verifierad kund

  Älskad av familjen

  Jag köpte denna som ett rent impulsköp även fast jag inte har så mycket pengar just nu... men det var helt klart värt det! Vi har så himla roligt med denna boll, mamma använder den för att fråga vad hon ska göra om dagarna och vad den tycker vi ska laga för mat. Oehört komisk är den!

 • M
  Milla

  Verifierad kund

  Helnöjd!

  En enkel och rolig pryl. Det är speciellt kul att sitta tillsammans med vänner eller killen och fråga bollen.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn