Spana in alla våra adventskalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Mystic 8 Ball

Art.no 308

Ställ en fråga och låt Mystic 8 Ball ge dig svaret! Meningslöst? Javisst! Inte desto mindre sitter du där med kompisarna och ställer fråga efter fråga och garvar hejdlöst åt svaren.

I lager

 • Denna produkt går att få inslagen
Hourglass icon

Beställ innan 14 så skickas din order samma dag om du väljer frakt med PostNord eller Schenker

| |

05-10-2022 12:00:00 PM

Produktbeskrivning

Alla vill vi ha svar på livets gåtor och hjälp med svåra beslut. Vad känns då naturligare än att vända sig till en gigantisk biljardboll i plast? Spåkulor, kortlekar, kaffesumpar och inte minst tarotlinjer kan slänga sig i väggen – Mystic 8 Ball rymmer svaren på alla dina frågor!

Mystic 8 Ball dyker ständigt upp i amerikanska tv-serier och är hysteriskt populär i USA, och vem kan klandra dem? En boll som innehåller svaren på alla livets frågor är ju ovärderlig och vem skulle inte vilja ha något ovärderligt?

Så här går det till: Ställ en fråga och skaka på bollen. Vänd den sedan och ett svar flyter upp och urskiljer sig från den mörka vätskan. Ärligt talat så låter det meningslöst, och ÄR också meningslöst. Inte desto mindre sitter du där med kompisarna och ställer fråga efter fråga och garvar hejdlöst åt svaren.

Mystic 8 Ball fungerar dessutom som en brevpress och med denna på skrivbordet kan vi garantera att folk kommer flockas runt ditt skrivbord och ställa frågor. Huruvida det är något positivt eller ej låter vi vara upp till dig att avgöra.

OBS: Mystic 8 Ball svarar på engelska

3.5

Sortera efter

 • M

  Borde jag ge det här

  Borde jag ge det här högt betyg? Min 8-ball säger "focus and ask again." Jag frågade igen och den svarade "positively." 5/5

 • S

  Man får skaka flera gånger

  Man får skaka flera gånger för att kunna läsa svaret

 • J

  Kul grej

  Kul sak att ha på kalas etc. Synd att det inte finns en med svensk text.

 • J

  .

  .

 • M

  rekommenderar ej

  Den kändes väldigt billig. plastig. Den lilla triangeln med svaren på stannade 8 av 10 gånger på kanten så man inte ens fick ett svar utan såg en vit svag linje. Och att returfrakten kostar lika mycket som varan kostade mig så känns det verkligen som man kastat pengar i sjön på denna produkt.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn