Småkakor
Ladda upp rejält inför påsk!
köpvillkor

Köpvillkor

Ångerrätt

På Coolstuff är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 90 dagars öppet köp (även vid bruten förpackning), 49 kr enhetsfrakt samt blixtsnabba leveranser. Moms ingår i alla priser. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor!

Vi erbjuder 90 dagars öppet köp, även vid bruten förpackning om det krävs att förpackningen bryts för att du ska kunna testa produkten. Observera dock att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Har produkten blivit skadad så har vi rätt till att värdera hur stort säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returpengarna.

Produkter som inte kan skickas tillbaka efter att förpackningen brutits är: smink, peruker, linser, strumpbyxor, hygienprodukter, växter samt batterier. En retur tar 14 dagar att behandla. Observera att öppet köp ej gäller livsmedel som därför ej kan returneras. 

Vill du returnera en produkt måste du först anmäla ditt ärende här . Observera att du måste ange ditt ordernummer samt den mailadress du använde för att göra din beställning när du anmäler ditt ärende.

Från det att du anmäler ditt ärende har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka produkten. Det är du som kund som står för returfrakten vid öppet köp (retursedel på 49kr kan köpas), och du måste vid förfrågan kunna bevisa att du skickat produkten, så be alltid om ett kvitto från ditt utlämningsställe. Observera! För skrymmande artiklar är det kunden som ansvarar för returen och kostnaden i samband med denna. Våra vanliga retursedlar (49 kr) gäller ej skrymmande artiklar. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad i originalkartong med ytteremballage.

Vi återbetalar pengarna till dig inom 14 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto. OBS! Om du har betalat en vara med presentkort kan du bara få presentkort i retur och inte pengar.

Returadressen är:
Coolstuff/Boxflow
Return
Lagergatan 4
26494 Klippan

Leverans

Vi erbjuder leverans med Schenker Privatpaket till ombud, Postnord Mypack Collect till ombud, Postnord Mypack Home och Budbee med hemleverans kvällstid samt leverans med CityMail till brevlådan. Fri frakt gäller för ordrar över 499:-, annars kostar frakten från 49 kr. Ordrar som kommer in före kl 14.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag. Klicka här för att se leveranstider beroende på var du bor.

Betalning

Betalning kan ske via bank/kreditkort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.

 • Bank/kreditkort
  Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt.
 • Direktbetalning
  Du betalar direkt geonom att logga in och föra över pengar via din internetbank. Vi erbjuder direktbetalning med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Direktbetalning är avgiftsfritt.
 • Faktura
  Du betalar i efterskott per faktura. 30 dagars betaltid. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura.
 • Dela upp betalningen
  Vi skickar din order direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura. Betalningen sker alltid den sista dagen i månaden. Årsränta 19,5%, aviavgift 29 kr/mån. Läs fullständiga kontovillkor här (PDF). Betalningen sker via Klarnas tjänst Klarna Delbetalningskonto.

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du trots detta få en trasig vara anmäler du ditt reklamationsärende här. Observera att du alltid måste ange ditt ordernummer samt den mailadress du använde för att göra din beställning. Du har 2 års garanti och 3 års reklamationsrätt på samtliga produkter med undantag för livsmedel och batterier. Batterier är en förbrukningsvara och omfattas därför inte av reklamationsrätten. Kontakta oss om du behöver utnyttja garantin! Vi betalar returfrakten vid en eventuell retur på grund av reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Observera! För skrymmande artiklar är det kunden som ansvarar för returen och kostnaden i samband med denna. Våra vanliga retursedlar (49 kr) gäller ej skrymmande artiklar.

Vid en tvist kan du gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma sida för tvistlösning som prövar tvister som uppstått vid gränsöverskridande e-handel. Vid en nationell tvist hänvisar vi i första hand till Allmänna reklamationsnämnden som nås på www.arn.se eller ARN, Box 174, 101 23 Stockholm. 

Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.

Kontaktinformation vid reklamationer:
Tryck här för att kontakta kundtjänst
CoolStuff AB
Neptunigatan 70
211 18 Malmö

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra. CoolStuff är också med i Trygg E-handel som är en certifiering från Svensk Distanshandel för webbutiker som når upp till deras krav kring säkerhet och trygghet.

Lär mer om vår Säkerhets och sekretesspolicy här

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1941 recensioner
Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Ida T.
Verifierad kund

roloigt utbud av atiklar och fina

Eva J.
Verifierad kund

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kattie N.
Verifierad kund

Snabbt, lätt och vettiga priser!

Niclas W.
Verifierad kund

Alltigenom välbemötande service.

Stand with Ukraine Hashtag