Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Pussel

Roliga pussel för mer skoj i vardagen!

Maxa din hjärnträning med att lägga pussel! Ingen annan superpryl minskar skärmtid och stress samtidigt som logik och kreativitet stimuleras, så som våra annorlunda och roliga pussel! Känn hur ditt fokus och problemlösarsnille bara växer i takt med pussel spelets gång. Snart är det bara en tidsfråga innan du byggt din egen hemmagjorda partikelaccelerator i köket!

Halva glädjen med pusseltugg är också att välja den perfekta modellen: oldschool 100-bitars eller växla upp till en klurigare variant i form av en labyrint? Vi har pussel för vuxna såväl som barn. Billiga pussel och skryt-pussel. För det ultimata skrytbygget rekommenderas våra 3D pussel som i efterhand blir perfekta centerpieces på finhyllan. Helt oslagbart när du vill briljera lite extra med dina skills. 

Om du eller någon du känner älskar hjärngympa kommer ni garanterat gilla våra sidor fulla med knep & knåp och kreativa leksaker.

 

Pussel med 1000 bitar är den ultimata utmaningen

Vad varar längre än din favoritglass, en bra film eller en het stund i sängen - jo ett pussel med 1000 bitar! Pusseltrenden växer så det knakar och allt fler upptäcker tjusningen med denna hobby som både sänker blodtrycket och samtidigt gör världen vackrare. 

1000-bitars pussel är glädjens allround pryl, som skänker långvarig fröjd åt både ensamma och sällskap. Men också den ultimata håll-käften-utmaningen åt skrytiga kollegor och andra dryga typer, som alltid tror att de är bäst på allt. För alla vet väl att svart bälte i stora och svåra pussel är lika med högt IQ och framtida nobelpris? Till nybörjare som precis startat pusselkarriären har vi också lätta, enklare pussel. Sexiga, smarta och utmanande med minst lika hög skrytfaktor som de större. Ja, vi limmar såklart på pusselgrejen, varje gång vi vill vara lite skarpare än alla andra. 

Ännu fler smarta prylar för stora och små genier finns bland våra kreativa presenter!

Produkter i Pussel

Sortera och filtrera

76 produkter

76 produkter

50 Clues
199:-
Himitsu-Bako
695:-
Metallpussel
179:-
Visar 48 av 76 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn