Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Konfirmationspresent

Har du blivit bjuden på konfirmation och letar efter en unik konfirmationspresent? Skippa de traditionella konfirmationspresenterna och ge bort något roligt och annorlunda. De bästa presenterna till konfirmationen 2022 hittar du hos oss på Coolstuff. Här kommer massa förslag på vad som passar att ge bort i konfirmationsprestent till både kille och tjej!

Vad betyder Konfirmation?

Konfirmationen en kristen ritual och betyder att man bekräftar sitt dop och sitt medlemskap i den kristna gemenskapen. Man säger helt enkelt ja till sin tro. Är man inte döpt som är ett måste för att ta konfirmationen kan man göra det under konfirmandtiden. Just ordet konfirmation kommer från latinets "confirmatio" som betyder bekräftelse.

Vad innebär Konfirmationen?

Det vanliga är att man påbörjar sin konfirmationsresa när man är 14 år. Man träffas på kvällar eller helger för att undervisas i kristen tro och man lär sig om Gud, Bibeln och vad det innebär att vara kristen. Att ta konfirmationen kan också ses som en övergång till vuxenlivet.

Hur går en Konfirmation till?

Efter att man tagit del av undervisningen tar man alltså konfirmationen, en så kallad konfirmationsgudstjänst. Man samlas för det mesta i kyrkan tillsammans med släkt och vänner för att fira detta ögonblicket. Man klär sig i vita kåpor som man oftast lånar av kyrkan och själva akten sker oftast i kyrkan. Där läser man trosbekännelsen som sammanfattar den kristna tron i små satser. Efter det sker ofta en bön med handpåläggning som ger Guds välsignelse för den som konfirmeras och dess kamrater till följt av Psalmer, bön och välsignelse. Konfirmandgruppen går sedan ut under sång och orgelmusik tillsammans med Prästen och medhjälpare.

Vad är ett Konfirmationsläger?

Ett Konfirmationsläger är precis vad det låter som, ett läger där man under några veckor får lära sig om Kristen tro, Bibeln och Gud. Under tiden på lägret förutom undervisningen går man ofta på vandringar, paddlar kanot, åker skidor etc. Som avslutning på lägret utförs Konfirmationen och sedan är det dags att åka hem igen.

Hur firar man Konfirmationen?

Själva Konfirmationsgudstjänsten sker som sagt oftast i kyrkan tillsammans med familj och vänner. Efter kyrkan brukar man ha en så kallad Konfirmationsmottagning där man bjuder familj och vänner på middag.

Vad ger man i konfirmationspresent?

Vet du inte vad du ska ge som konfirmationspresent? Desto mer man tänker på det desto svårare blir det och det förväntas självklart att man kommer med någon slags present. Men oroa dig inte, vi på Coolstuff har massa unika och coola Konfirmationspresenter till honom och Konfirmationspresenter till henne i alla olika prisklasser.Önskar sig Konfirmanden bara pengar kan en Money Maze box vara ett kul och annorlunda sätt att ge pengar.

Produkter i Konfirmationspresent

Sortera och filtrera

30 produkter

30 produkter

Himitsu-Bako
695:-
Coca-Cola Minikyl
1 899:-
IQ-box
10
89:-
Money Maze
10
129:-
24K Guldros
549:-
Visar 30 av 30
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn