Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Harry Potter

Alla Harry Potter-saker du inte visste fanns

Accio Harry Potter-prylar! När du spanar in Coolstuffs utbud av Harry Potter-grejer är detta en trollformel du säkert hade velat använda på riktigt. Här hittar du unika inredningsdetaljer, spel och merch som gör Potterheads riktigt svaga i knäna. Varför inte offentliggöra din plats i Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw en gång för alla? Här hittar du handmålade vinglas och sejdlar som representerar alla fyra elevhemmen. Förutom dryckesglas finns det såklart flera andra coola Harry Potter-saker att köpa, som till exempel spel och pussel. Utmana dina fellow Potterheads i Trivial Pursuit à la Harry Potter, eller njut av ensamtid med det kluriga Perplexus Go-labyrintspelet. Vrid och vänd på gyllene kvicken och styr den lilla kulan fram till sitt mål! Se gärna alla våra roliga spel – här hittar du både roliga sällskapsspel och klassiska brädspel.

Ge bort en Harry Potter-present till magi-älskaren

Alla förstår inte grejen med den magiska världen, och det är okej. Mugglare och pure-bloods behöver inte förstå varandra, det behöver bara respektfullt leva sida vid sida. Du kanske inte själv är ett Potterhead, men känner någon annan som är? Börja kika på Harry Potter-presenter! A Potterhead with Harry Potter-gifts will never again throw any tiffs, som man ju säger. Spana in vårt utbud och hitta den perfekta Harry Potter-presenten till födelsedagsbarnet – vi erbjuder inte bara massor av Harry Potter-spel utan även coola inredningsdetaljer som kommer få mottagaren att känna sig mer hemma än någonsin. Är det en mugglare som fyller år? No worries, ta en titt på alla våra presenter och alla våra julklappar istället! Vi har även en hel kategori med prylar för dig som letar efter present till barn.
 

Harry Potter-merch och -accessoarer som gör samlingen komplett

Det är inte mer än rätt att omge sig med saker som bidrar till harmoni och glädje. Om du vill inreda hela huset med Harry Potter-stuff har vi bara två ord att säga – kör hårt. Och till alla som tycker att Harry Potter-merch är töntigt har vi två andra ord… Alarte Ascendare! Coolstuff har ett stort utbud av unika Harry Potter-produkter och nördiga Harry Potter-accessoarer som du kan placera på samlarhyllan, men även riktigt coola inredningsprylar. Vi erbjuder Harry Potter-saker till rum i hela huset – kanske en lampa i form av gyllene kvicken vore fint bredvid sängen? Och varför inte placera en julstrumpa med Hogwarts-emblem vid spiselkransen nästa jul? Om du letar efter inredning i mer “mugglig” stil ställer vi såklart också upp med saker till sovrummet, gaming-prylar samt vardagsrumsinredning och dekorationer.

Produkter i Harry Potter

Sortera och filtrera

26 produkter

26 produkter

Visar 26 av 26
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn