Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Money Maze

Art.no 1149

Glöm tråkiga kuvert – ge bort pengar på ett roligt sätt! Med kluriga Money Maze måste mottagaren lösa labyrintpusslet för att få ut pengarna, dessutom kan du slå in boxen som ett vanligt paket. Perfekt för student, konfirmation, bröllop och födelsedagar!

I lager

Produktbeskrivning

Att ge bort ett kuvert med pengar är kanske det absolut tråkigaste du kan göra! Ja, vi vet att mottagaren önskat sig pengar och kommer bli glad, men kuvertet?! Nä, bättre kan du – steppa upp din pengagåva med roliga Money Maze och bjud på ett klurigt labyrintpussel vid överlämnandet!

Till skillnad från tråkiga kuvert är det nämligen inte bara att öppna Money Maze! Den lilla metallkulan måste leta sig hela vägen genom labyrinten innan kuben går att öppna, så mottagaren får jobba lite för pengarna. Hela presentöverlämnandet blir dessutom cirka tusen gånger roligare eftersom du kan slå in Money Maze-kuben som ett helt vanligt paket. Vi snackar färgglatt presentpapper, festliga rosetter och allt annat som ett tråkigt kuvert inte har!

Kluriga Money Maze passar perfekt till pengagåvor vid födelsedagar, studentfirande, konfirmationer och bröllop. Du kan såklart också använda kuben som supersäker spargris om du har för vana att sjabbla bort dina besparingar lite för lättvindigt!

Fakta om Money Maze

 • Ge bort pengar på ett roligt sätt med finurliga Money Maze – lös labyrinten för att öppna kuben!
 • Perfekt för pengagåvor vid födelsedag, konfirmation, student, bröllop och julklapp
 • Vrid kuben för att flytta kulan genom labyrinten, när kulan nått målet går luckan i kuben att öppna
 • Inuti kuben finns ett hålrum stort nog för exempelvis några ihopvikta sedlar, en konsertbiljett eller liknande
 • Mått: 9 x 9 x 9 cm
 • Material: plast, metallkula
 • Torkas av med fuktig trasa
 • Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar

4

Sortera efter

 • S
  Signatur

  Verifierad kund

  Trasig men kul

  Hela locket hade lossnat redan innan jag öppnat förpackningen, vissa plastbitar rassla även runt i lådan. Var dock enkelt att laga med lite superlim och 5 minuter. Väl lagad va den en fröjd att se lillasyster försöka ta sig in i lådan och komma åt sina pengar, även hon tyckte den va rolig efter hon fått upp lådan och lagt i pappas bilnycklar i lådan. Han var mindre nöjd och hänta hammaren.

 • M
  Matilda

  Verifierad kund

  Mycket bättre än förväntan!

  Köpte min Money Maze strax efter jag fyllt år, och hade då fått en del pengar. Men pengar har tyvärr en tendens att bränna i fickan på mig. Men sedan jag stoppade en del av dom i min Money Maze, är slöseri med pengar inte ens värt att tänka på! Nu lär dessa pengar enbart användas i nödfall. Ett litet minus är att man måste vara väldigt noggrann med kulan, när man drar för att öppna kuben. Men det är inget större problem. Den här produkten rekommenderas till alla er vars pengar också bränner i fickan. :D

 • I
  Inga-Britt G.

  Verifierad kund

  Klurig sparbössa

  Nog får man jobba för att få pengar allt! Kul idé!

 • I
  Ida

  Verifierad kund

  Kul grej

  Rolig grej av bra kvalite

 • E
  Elin

  Verifierad kund

  Kul!

  Istället för att ”bara” ge pengar i present valde vi att lägga dom i denna. Var roligt och uppskattat av födelsedagsbarnet.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn