Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Mors dag

Hitta din Mors dag-present

Om du letar efter en lite annorlunda present till Mors dag 2022 har du kommit helt rätt. Här på Coolstuff hittar du mängder av roliga och oväntade förslag. Mors Dag är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket du uppskattar mamsen. Mors Dag infaller den sista söndagen i maj och oavsett om det är första gången du spanar efter en present till mamma eller har en väl inövad rutin med ändamålet så kommer du garanterat hitta en perfekt mors dag-present här på Coolstuff. Vill du få din Mors dag-present levererad direkt till mamma så anger du enkelt hennes adress som leveransadress vid utcheckning.

Ge henne en cool Mors dag-present!

Vet du inte vad du ska ge till din mamma på Mors dag? Ju mer du tänker på det, desto svårare blir det att komma på den perfekta gåvan. Blommorna vissnar och hur ofta vinner hon egentligen på de där lotterna? Är du på jakt efter en Mors dag-present som får din mamma att känna sig som den bästa mamman som hon ju faktiskt är? Vi har ett tips till dig: Ge en unik present som hon blir riktigt glad för!

På Coolstuff har vi presenterna för alla mammatyper! Tycker hon om att fixa i trädgården? Gillar hon att spendera tid i köket? Kanske borde hon bli bättre på att avsätta lyxig egentid? Eller uppskattar hon presenter med en humoristisk ton? Visa att du ser och uppskattar det hon gör för dig genom att köpa något som speglar den hon är. Sakerna som din mamma inte visste att hon inte klarar sig utan helt enkelt.

När är Mors dag egentligen?

Frågan vi ofta glömmer svaret till, när är Mors dag? I Sverige firas Mors dag alltid den sista söndagen i maj, vilket i år infaller den 29:e maj!

Traditionen att fira sin mamma lite extra en dag om året är inget nytt påhitt, det har vi faktiskt gjort i över 100 år! Det var nämligen år 1919 som dagen uppmärksammades i Sverige för första gången och sedan dess har traditionen bara växt sig starkare och starkare. I år är inget undantag.

För vem är som just din mamma? Och vem gör allt för dig som hon gör? Exakt, ingen annan! Mamma är mamma. Relationen mellan dig och henne är inte som någon annan relation. Den är något speciellt. Låt även presenten på Mors dag vara det och få henne få känna sig så unik som hon faktiskt är genom en rolig och annorlunda present på Mors dag. Kika även på vår lista med 5 sätt som du kan visa uppskattning till din mamma på Mors dag.

Kolla in hela vårt utbud av coola presenter om du vill ha fler tips på Mors dag presenter! Där kan du ställa in ålder på din mamma och få mängder av förslag på roliga prylar att ge bort!

Produkter i Mors dag

Sortera och filtrera

190 produkter

190 produkter

Snug Rug Hoodie
695:-
Snug Rug Deluxe
395:-
Stirr
299:-
Mood Book Lamp
299:-
Guldkannan
Made in SE
899:-
Känslokanna
Made in DE
Från
399:-
Zenkuru Fotmassage
1 995:-
Visar 48 av 190 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn