Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Morsdag

Om du letar efter en lite annorlunda Present till Mors dag 2021 har du kommit helt rätt. Här på CoolStuff hittar du mängder av roliga och oväntade förslag. Mors Dag är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket du uppskattar mamsen. Mors Dag infaller den sista söndagen i maj och oavsett om det är första gången du spanar efter presenter eller har en väl inövad rutin med ändamålet så kommer du garanterat hitta en perfekt mors dag-present här på CoolStuff. Vill du få din Mors dag-present levererad direkt till mamma så anger du enkelt hennes adress som leveransadress vid utcheckning.

Ge henne en cool Mors dag-present!

Vet du inte vad du ska ge till din mamma på Mors dag? Ju mer du tänker på det, desto svårare blir det att komma på den perfekta gåvan. Blommorna vissnar och hur ofta vinner hon egentligen på de där lotterna? Är du på jakt efter en Mors dag-present som får din mamma att känna sig som den bästa mamman som hon ju faktiskt är? Vi har ett tips till dig: Ge en unik present som hon blir riktigt glad för!

På CoolStuff har vi presenterna för alla mammatyper! Tycker hon om att fixa i trädgården? Gillar hon att spendera tid i köket? Kanske borde hon bli bättre på att avsätta lyxig egentid? Eller uppskattar hon presenter med en humoristisk ton? Visa att du ser och uppskattar det hon gör för dig genom att köpa något som speglar den hon är. Sakerna som din mamma inte visste att hon inte klarar sig utan helt enkelt.

När är det Mors dag?

När är det Mors dag 2021? I Sverige firas Mors dag alltid den sista söndagen i maj, vilket i år infaller den 30 maj!

Traditionen att fira sin mamma lite extra en dag om året är inget nytt påhitt, det har vi faktiskt gjort i över 100 år! Det var nämligen år 1919 som dagen uppmärksammades i Sverige för första gången och sedan dess har traditionen bara växt sig starkare och starkare. I år är inget undantag.

För vem är som just din mamma? Och vem gör allt för dig som hon gör? Exakt, ingen annan! Mamma är mamma. Relationen mellan dig och henne är inte som någon annan relation. Den är något speciellt. Låt även presenten på Mors dag vara det och få henne få känna sig så unik som hon faktiskt är genom en rolig och annorlunda present på Mors dag.

Kolla in vår Presentgenerator om du vill ha fler tips på Mors dag presenter! Där kan du ställa in ålder på din mamma och få mängder av förslag på roliga prylar att ge bort!

Sortera och filtrera

48 produkter

48 produkter

Snug Rug Hoodie
695:-
Towel Twister
66:-
Konservväxter
39:50 79:-
50%
Guldkannan
849:-
Rose Bear
149:25 199:-
25%
Minipresso NS
695:-
Visar 48 av 48
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet