Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Retur

Hur gör jag en retur?

  1. Du anmäler att du vill göra en retur på vår retursida. Där har du också möjlighet att köpa en returfraktsedel.  Om du valt att betala via faktura så tänk på att kontakta Klarna för att anmäla att du gjort en retur, då pausas fakturan och du riskerar inte att få en påminnelseavgift.
  2. Packa ihop den eller de produkter du vill skicka tillbaka, lägg i returkvittot och fäst returfraktsedeln på paketet. Lämna in paketet hos ett Schenkerombud, så skickas det till vårt lager.
  3. Vi hanterar returen och inom 10 dagar gör vi en återbetalning. Om du valt fakturabetalning kommer Klarna att skicka en uppdaterad faktura (alternativt makulera den, om du skickat tillbaka hela din beställning). Om du redan betalt köpet så betalas pengarna tillbaka inom 1-3 dagar efter att fakturauppdateringen skickats till dig.

Jag har ångrat mig, kan ni stoppa min order?

Ångrar du ditt köp strax efter du klickat iväg beställningen? Tyvärr har vi inte möjlighet att stoppa din beställning eftersom vårt lager jobbar väldigt snabbt. Det enklaste för dig som kund är att du helt enkelt inte hämtar ut paketet när det kommit till paketombudet. Då skickas det tillbaka till vårt lager, vi hanterar det som en retur och det kostar inte dig något. Tänk på att pausa din faktura hos Klarna, så att du inte får en påminnelseavgift för denna. Så snart vi har bearbetat din retur kommer du att få en uppdaterad faktura från Klarna.

Reklamation

Vi hjälper dig såklart med en reklamation av produkter som på något vis är felaktiga. Du har alltid 2 års garanti och 3 års reklamationsrätt på samtliga produkter med undantag för livsmedel och batterier. Gå till vår retursida och fyll i ditt ärende så hjälper vi dig. För att kunna hantera ditt ärende så smidigt som möjligt uppskattar vi om du skickar med bilder

Saknad produkt och felskick

Saknas det något i din beställning, eller har du fått en produkt du inte beställt? Kontakta oss så löser vi det, fyll i ditt ärende här.

Har du fler frågor om returer och reklamationer? Läs mer i vår FAQ.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet