Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Camping & Friluftsliv

Här hittar du fiffiga och annorlunda friluftsprylar som garanterat kommer göra ditt friluftsliv roligare och kompisarna avundsjuka! Packa väskan med smarta friluftsprylar och dra dig ut till skogs. Bli ett med naturen med hjälp av friluftsprylar från CoolStuff.

Friluftsliv att tänka på och onödiga campingprylar att frossa i

Visst är det härligt att bara dagdrömma sig bort och fantisera om ett aktivt och hurtigt friluftsliv som allemansrätten ger oss möjlighet till. Ändå sitter du där på ditt kontor, fjättrad vid ditt skrivbord och avskuren från det Wild Life du så längtar efter. I smyg sitter du och surfar friluftsprylar på nätet när chefen inte ser på. Det är då det är dags att ta sig i kragen och faktiskt göra något åt saken! Släpp loss vilddjuret i dig och dra ut till skogs. För att inte bli helt skogstokig bör du ha med dig några riktigt coola friluftsprylar så du överlever. Och för det behöver man inte alltid ha med sig en värsting till Bug Out Bag! Med några smarta friluftsprylar kommer du långt, och hos oss på CoolStuff hittar du massor med gadgets för alla möjliga behov. Så varför inte dra med dig hela familjen, partner, kids, svärföräldrar, mostrar och hela ensemblen. Här hittar du även friluftsprylar barn kan ha lika stor nytta av som dig. Det är lika bra att indoktrinera dem i naturen vid tidig ålder som en nyttig motpol till allt tv-spelande.

Smarta campingprylar för den erfarna och friluftsprylar DIY för den skogstokiga

Sen finns det ju dem som bara lever för utelivet. En riktig Happy Camper som struntar fullständigt i förgängliga solsemestrar och stressiga storstads-weekends. En fri själ som bara kör iväg och låter slingrande vägar avgöra målet. På en sådan resa behövs bra campingprylar, smarta campingprylar, roliga campingprylar samt coola campingprylar och vi kan nog tycka att det kan behövas lite onödiga campingprylar också! Men visst, campinggrejer är ju givetvis inte allt. Väl ute i det vilda är det viktigt att bli ett med naturen. Då kan det vara på sin plats att göra figurer och praktiska grejer av kottar och pinnar och allt som naturen har att erbjuda. Ett slags friluftspylar DIY kan man säga! Dina kids kommer aldrig mer vilja sätta sig framför den där spelkonsolen igen.

Så det där med friluftsliv behöver inte vara så komplicerat trots allt. Speciellt med tanke på hur enkelt det är att tjacka friluftsprylar på nätet. Dessutom har du alltid 90 dagars öppet köp hos oss så du behöver inte oroa dig för att du köper grisen i säcken. Ifall det nu inte skulle bli något med ditt nya planerade friluftsliv. Men det blir det ju såklart. Vi tror att att smarta friluftsprylar såväl som roliga campingprylar (och framförallt onödiga campingprylar) kan vara en hälsosam inkörsport till din livsstilsförändring. Gör dig redo för att leva lite Wild Life bortom stadens störande ljud och ge dig ut i naturen i sommar!


Kan du inte få nog av smarta friluftsprylar och roliga campingprylar? För mer inspiration ta en titt på våra sidor för utomhusliv, grilla och utomhusleksaker!

Sortera och filtrera

88 produkter

88 produkter

Car DoorStep
199:-
Värmeväst
599:-
Visar 24 av 88 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet