NU! 15% på må-bra-saker!

Coolstuff

We have
just the thing

Vattenleksaker

Har du en pool eller bor du kanske i närheten av någon av Sveriges alla stränder? Perfekt, då är det klart att du ska ha roliga strandleksaker och vattenleksaker! Här hittar du tillbehör, smarta prylar och leksaker som passar perfekt att ha på stranden eller i din pool!

Roliga vattenleksaker utomhus

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol… och lite klor eller saltvatten. Roliga vattenleksaker utomhus är väl ett av det som gör sommaren. Så letar du efter roliga pooltillbehör eller badmadrasser till pool och strand har du utan tvekan kommit helt rätt. Här hittar du massor av roliga pooltillbehör, finurliga strandhanddukar, uppblåsbara drinkhållare med mera. Vi vill att dina badstunder ska fyllas utav glädjefyllda minnen att berätta för barnbarnen. För vem vill inte sitta på en uppblåsbar flamingo med drinkhållare flyta runt i poolen som det äkta blötdjur du är?!

Roliga vattenleksaker utomhus dock behöver inte nödvändigtvis betyda en stollig pool-madrass. Alla möjliga roliga pooltillbehör lyser upp tillvaron och det finns ju så mycket annat man kan roa sig med. För den som inte gillar att lata sig på pool floats i gassande sol finns det ju alltid andra aktiviteter man kan ägna sig åt såsom Beach Volley, Waboba, Spike Ball och massa annat. Oavsett vad så glöm för allt i världen inte att kleta in dig i rikliga mängder av solkräm, råkar du steka skinnet för hårt blir det kanske inte fler dagar i poolen den här semestern – och DET blir tråkigt!

Roliga pooltillbehör

Uppblåsbar flamingo i all ära men det finns ju så oerhört många badmadrasser till pool (eller till strand också för den delen). Flyt runt på en pool-madrass i form en elegant pizzaslice eller en flottig donut. Svanar, bajs, hjärtan, you name it! Och varför inte införskaffa en uppblåsbar vattenrutschkana när du ändå är i farten. Addera till det några flytande drinkhållare för att maxa dina roliga pooltillbehör. Då blir poolpartyt praktiskt taget komplett!

Badmadrasser till pool

Badmadrasser till pool är något vi alla har glädje av, stor som liten. Vi kan ju konstatera att vattenleksaker vuxna gillar skiljer sig inte särskilt mycket från det som barn gillar. Vi blir aldrig för gamla för att plaska runt och leka i vattnet. Oavsett om det är på en pool-madrass, med bollar i vattenbrynet, deckarläsning under ett parasoll eller sandslottsbyggande på stranden. Så fort de första heta sommardagarna gör sig påminda blir vi som barn på kollo, gamla som unga. Så rota ny fram din gamla badkostym, pumpa upp poolmadrassen och hoppa i plurret. Vem vet, sen kanske det regnar resten av sommaren! Naturligtvis hittar du mängder av poolmadrasser här på CoolStuff.

Är du nyfiken på fler uppblåsbara badmadrasser till pool och annat som kan tänkas höra till? Spana då in vår sidor för badringar och badmadrasser, trädgård, drinkhållare och utomhusliv

.

Sortera och filtrera

22 produkter

22 produkter

Waboba Surf
79:-
Visar 22 av 22
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn