Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Uteleksaker

Gillar du också bäst att vara utomhus när vädret tillåter? Ja, det är klart du gör! Så kolla in våra roliga uteleksaker för vuxna och barn i alla åldrar. Här har vi samlar massor med kul prylar till trädgården, stranden eller parken. Vi på CoolStuff tycker det är viktigt att bejaka barnet inom sig och man blir ju aldrig för gammal för att leka och ha skoj.

Utomhusleksaker för alla åldrar

Letar du efter utomhusleksaker är detta sidan du ska klicka runt på. Nu när våren börjar göra sitt intåg, med krokusar och snödroppar som tittar upp i varje hörn. För vi på CoolStuff tycker verkligen inte det gör ont när knoppar brister. Tvärtom, nu kan man äntligen kasta av sig stora vinterrocken, mössor, halsdukar och allt annat som väger tungt på axlarna! Äntligen är det slut på att sitte inomhus och kura. Nu är det dags att samla ihop, familj, släkt och vänner. Dra ut på pickning i parken, skogen eller bara hemma i trädgården. Till detta krävs det ju någon rolig aktivitet och vad passar inte bättre då än lite utomhusleksaker för att få igång alla?!

Sommarleksaker, vinterleksaker och allt däremellan

Sommarleksaker i all ära, men nu ska ju inte vintern rackas ner som något helt outhärdligt som man bara ska genomlida. Vi är ju många som älskar det mörkare halvåret och uthärdar mer än gärna lite kyla för att få pulsa runt i snö och is. Hur mysigt är det inte (ibland) att ta sig ut i ett gnistrande vinterlandskap för att leka och få massor med frisk luft så det biter i kinderna? Som väl är finner du även sådana saker som passar den typen av aktiviteter här. Även om man kan komma oerhört med ett gammalt hederligt snöbollskrig är det ju aldrig fel att ta med sig pulka och annat skoj.

Uteleksaker i vått och torrt

Så oavsett om det är sommarleksaker eller andra utomhusleksaker du är ute efter, så vill vi ändå lista några av våra egna favoritlekar som vi på CoolStuff tycker om att ägna oss åt. Först och främst är det viktigt att packa picknick-korgen, sommar som vinter. Ingen ska gå hungrig när det är dags för utelekar, det är speciellt viktigt med tanke på att mildra de dåliga förlorarnas temperament. För ska du ändå vinna (vilket du ju ska) så är det minsta du kan göra för dem! Klassiker som boccia och kubb fungerar i alla lägen (så länge det är barmark såklart). Men är man lite mer fysiskt aktiv av sig så fungerar Dunkgömme” och “Hela havet stormar” perfekt, både sommar som vinter, detta är lekar som fler vuxna borde ägna sig åt för att öka på sin vardagsmotion lite mer.

Kan du inte få nog av utomhusleksaker och annat som kan tänkas höra till dessa aktiviteter? Spana då in vår sidor för trädgård, friluftsliv, pool & på stranden, drinkhållare,och utomhusliv

.

Produkter i Uteleksaker

Sortera och filtrera

52 produkter

52 produkter

Snowball Maker
Zen-Sand
10
149:-
Mölkky Spel
Made in FI
199:-
XL Yatzy
Made in FI
199:-
Spikeball Spel
695:-
Slackline
499:-
Visar 48 av 52 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn