Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Dryckeskalender

Känner du någon som inte överlever utan en viss dryck? Denna persontyp finns i de flesta familjer, vänskapskretsar och arbetsplatser. Då är det inte mer än rätt att överraska personen med en härlig dryckeskalender – fullproppad med flera olika smaker från personens favoritmärke. Tänk dig själv att varje dag innan jul få öppna en lucka och njuta av sin absoluta favoritdryck – den långa väntan till årets stora dag hade nog känts betydligt kortare. Här hittar du flera olika gör det själv-kalendrar som kan fyllas med energidryck, läsk, Prosecco eller öl. Eller du kanske känner någon med ett te- eller kaffesug utom denna värld? Kanske du själv? Spana gärna in alla våra adventskalendrar för att hitta mer inspiration.

 

Ölkalender

En adventskalender med öl är nog den vackraste gåvan en ölälskare kan få, för att inte nämna alla roliga öl-prylar du också kan fynda på Coolstuff.  Bara ordet öl-julkalender får nog den största ölentusiasten att spärra upp ögonen och börja dregla. Så sätt igång och ordna den bästa ölkalendern 2022 – det krävs bara en liten beställning från Coolstuff och ett besök på Systemet så är du i hamn. Fyll den färdiga kartongen med roliga, annorlunda ölsmaker och låt mottagaren njuta av en iskall bira varje dag efter jobbet. Att pyssla ihop en egen ölkalender till någon du tycker om är inte bara smaskigt för mottagaren, omtanken och kreativiteten kommer troligtvis också ge dig många pluspoäng.

 

Tekalender

En adventskalender med te kan tas emot på två olika sätt: med glädjetjut eller ett artigt leende. Om du vill vara säker på att få ett glädjetjut av mottagaren är det teälskaren du ska rikta in dig på. De flesta av oss känner nog en sådan. Fikadags? Te. Kvällsmys framför teven? Te. Förfest? Te (möjligtvis med koffein). En te-adventskalender innehåller 24 tepåsar – en ny smak för varje dag i december innan julafton. Vi erbjuder även varianter med flera tepåsar bakom varje lucka! Det passar perfekt till personen som dricker te flera gånger om dagen eller om hela familjen är lika stora te-entusiaster. Hitta den grymmaste tekalendern 2022 på Coolstuff, och varför inte komplettera gåvan med något ätbart också som tegalningen kan knapra på?

 

Kaffekalender

Kaffe… Om det är något som kan ta dig igenom julens alla måsten med bravur så är det denna magiska dryck. Det är alltså en riktig fullträff att ge bort en kaffe-julkalender till den största kaffe-junkien i din närhet – personen lär bli väldigt överraskad och dessutom väldigt rörd över hur väl du känner honom eller henne. På Coolstuff kan du hitta den lyxigaste kaffekalendern 2022! Alla kaffedrickare har olika smaker och preferenser och just därför erbjuder vi också flera olika varianter. Hos oss kan du till exempel klicka hem en kaffekalender med bönor från jordens alla hörn, eller varför inte en adventskalender med mumsiga kaffekapslar? Om både du och din partner är lika stora kaffedrickare hittar du även en kaffekalender för två som kan förgylla era mornar ända fram till julafton.

Produkter i Dryckeskalender

Sortera och filtrera

14 produkter

14 produkter

Visar 14 av 14
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn