Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Adventskalender för Barn

Adventskalender till barn 

På Coolstuff kan du välja och vraka bland leksaker och andra, unika prylar att ge bort som julklapp till barn! Men sakta i backarna, innan du funderar på julklappar måste du hitta en passande adventskalender för barnet. Ett barn utan adventskalender är lite som en kakadua som nyss lärt sig en ny replik: väldigt tjatig. Ingen vet riktigt hur det funkar men tiden verkar i alla fall gå långsammare för små personer just i december. Om du däremot är förberedd den första december med en adventskalender till barnet hjälper du till att göra den långa väntan roligare! Små presenter är tipptopp att roa sig med i väntan på årets bästa dag, vilket betyder att du slipper tjat och barnet slipper ha den där otåliga känslan i kroppen. Win-win!

 

Tips på olika adventskalendrar för barn

Är du på jakt efter en julkalender till ditt barn? Tips och råd är vi aldrig snåla med på Coolstuff! Här får du tips på adventskalender till ditt barn oavsett ålder och intressen. En väldigt rolig adventskalender för barn är den du knåpar ihop själv. Slå in små gåvor från våra kategorier lek & spel, roliga julklappar eller varför inte godis? Om den lilla rackaren är en riktig gottegris kan du ju till och med skapa en komplett adventskalender med godis till barnet. Ett annat bra tips på julkalender för barn är en adventskalender med pyssel – ge barnet en ny, kreativ aktivitet varje dag som distraherar i väntans tider! Sakerna som pysslas ihop kan vara härliga julgransdekorationer, mysiga lyktor eller något annat som får barnet att känna julkänslan ända ut i tårna.

 

Julkalender till barn

Ta en titt i vårt breda utbud och skapa den mest episka julkalendern 2021! Barn älskar de egengjorda kalendrarna där en ny, liten gåva öppnas varje dag – så ta en titt bland våra julklappar och andra kategorier och hitta unika prylar att inkludera i den personliga julkalendern till barnet. Vad sägs om en kalender med roliga Minecraft-prylar till mininörden, eller kanske 24 stycken mysiga Fidget Toys? Om ditt barn är taggad för det mesta kan du låta kalendern innehålla allt från slime till godis och roliga spel. Vi erbjuder såklart färdiga julkalendrar för barn också – kanske en sminkkalender för den lilla skönhetsfantasen? En Harry Potter-kalender till ditt lilla Potterhead? Här hittar du även en badkalender som är dedikerad till de små som gärna spenderar mer tid i badkaret än utanför.

Produkter i Adventskalender för Barn

Sortera och filtrera

27 produkter

27 produkter

Visar 27 av 27
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn