Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

fran-camping-till-glamping

Från Camping till Glamping: 5 bästa prylarna

Uppgradera ditt camping-game till glamping-fame! Vi har listat 5 must-haves för den med högre ambitioner än syrefattiga tält och kallingarna fulla av tvestjärtar. Allt från sköna, stora tält, uppblåsbara kajaker till världens snyggaste bärbara espresso maker! Bli en “glamper” du också och njut av vildmarkens äventyr med cocktail och sidentofflor i högsta hugg!

Outlust Taktält moterat på bil utomhus

90-talet är förbi och camping betyder inte längre kulörta träningsoveraller och att frysa i kön till den gemensamma duschen. Att glampingen tagit världen med storm samtidigt som intresset för naturupplevelser exploderat, är inte en slump. Glamping kombinerar camping och mitt-i-naturen känslan med samma komfort som ett lyxigt hotell. Stora tält, wifi och gudomligt sköna sängplatser mitt i otämjda naturen är reguljärklass för en glampare. Garanterat mycket trevligare än att vakna med ryggskott efter en natt på marken. Eller att yrvaken dra på iskalla strumpor och upptäcka att de är fulla av insekter och barr. Det var från början en vana endast för kungar och andra sprätthökar som ville resa i sus och dus, även om de bara skulle ut och jaga gris. Idag är konceptet tillgängligt för alla som vill uppleva naturen i all sin naturlighet. Utan att kompromissa med den personliga hygienen och annat gött. 

1. Bärbar espresso maker för lyxigare kaffe i naturen

Nanopresso NS Portabelt Espresso-set

Inte ens den vildaste vildmarksmänniska överlever utan kaffe! Och den som någon gång kollat på virala klipp av ryssar eller kanadensare från vildmarken, med deras lika vilda björn-husdjur på YouTube eller TikTok… Vet du att kaffe är den gemensamma nämnaren för alla vilddjurs-kramare i alla ödemarker. Oavsett kontinent. Nu vet vi inte om närkontakt med vilda djur ingår i dina glamping-planer. Men om du skulle få feeling och försöka locka till dig en älg på söndagspromenad? Eller en mer behändig räv? Så är en bärbar espresso maker från Minipresso i alla fall ett starkt försök. Mer hungrig? Kolla in alla våra picknicktillbehör du garanterat inte kan glampa utan!

2. Softybag Loungefåtölj utomhus

Tre personer som vilar under fjällturen i varsin Softybag Loungesoffa

Det finns inget dåligt väder - bara dåliga och obekväma sittunderlag! Den uppblåsbara loungefåtöljen från softybag sätter ny standard på komfort utomhus - eller var som helst för den delen. Den är ju 100% portabel och uppblåsbar! Det “halvliggande” läget inbjuder till episka stunder av maximal avkoppling. En kafferast vid havet. Framför soluppgången intill längdskidspåret. Ellen för en powernap eller amningspaus i vilostunden längs vandringsleden. Det enda extra som behövs är en gosig filt eller pläd och meningen med livet är inte långt borta. 

3. Stand Up Paddle Board - glampingens glassigaste glidare

Man som står på en Bestway Hydro-Force SUP - Stand Up Paddle Board

ALLA gör det! Och de som inte kommit till skott än är bara avundsjuka badkrukor. Trenden med stand up paddle är här för att stanna! Men tänk så mycket tid du slipper med att köa eller vänta på din tin tur vid uthyrningsstället? Bara du investerar i din egen Stand up Paddle Board från Bestway! Eftersom den är uppblåsbar är den lätt att ta med sig och ett självklart val i packningen inför din glamping. Samtidigt är den stabil och näsan lika hård som en normal bräda. Sa vi förresten att glamping handlar om bekvämlighet och lyx? Det måste väl även gälla möjligheten att få se sådär sexigt casual cool ut!? Och nonchalant glida omkring på årets trendigaste utepryl.

4. Pop-up-tält - tältet som monterar sig själv

Outlust Pop-up-tält

“Mycket lätt att sätta upp. Bara öppna väskan i princip.” - Karin 

“Har bara testat den i vardagsrummet o vi alla 4 fick plats inga problem. “ - Riz

2 kundrecensioner kan inte ha fel. Pop-up tältet från Outlust är dagens - och morgondagens tält! I alla fall när du vill ha ett tält till vandringen som tar mindre än halva dagen att montera. Och vem vill vakna nästa dag och upptäcka att hela anordningen säckat ihop under natten!? Exakt därför säger vi “morgondagens tält”! Främsta skälet till glampingens popularitet är ju att slippa krångla med tältpinnar och nackbrytande fall över spännband i mörkret. Då är valet mellan ett traditionellt tält och pop-up tält inte ens ett val. Not Because You're Worth It! But Because you Earth It!

5. Pop-up-campingtoalett när naturen kallar

Outlust Pop-up-tält med Campingtoalett

Naturen kallar. Som friluftsmänniskan du är vet du känslan av att går omvägar runt ditt basecamp i skogens mörker för att slippa trilla ner i bajshålet du grävt. Eller normaliteten i att ge “vägbeskrivningar” åt samma bajshål åt övriga i sällskapet. Nu har Outlust löst detta problem med sitt geniala pop-up-tält med campingtoalett! Ett portabelt och lättviktigt litet tält som ger både maximalt insynsskydd och ventilation för alla tillfällen. Kan med fördel också användas som dusch. Men då rekommenderar vi att du först flyttar ut den medföljande “toaletten”. Dessutom får hela “skiten” (tältet) plats i en smart liten ryggsäck. 

Camping & Friluftsliv

Visa alla  
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn