Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Tält

Campingtält för hela familjen

Coolstuff har ett enormt utbud av sällskapsspel och uteleksaker som passar perfekt för campingsemestern! Det finns ju ingenting härligare än att umgås under bar himmel med en sprakande brasa alldeles intill. Vi erbjuder också flera praktiska tillbehör till grillen som lär komma till väl pass när magarna börjar kurra runt lägerelden. Det lär dock bli svårt att njuta till fullo av alla dessa prylar om ni inte har något slags tak över huvudet på natten. Här har vi samlat alla våra campingtält för familjens äventyr, så ta en titt och klicka hem det som passar dina planer bäst. Att ett tält är billigt betyder givetvis inte sämre – på Coolstuff går låga priser och hög kvalitet hand i hand.

 

Tält för 4 personer? Tält för 2 personer? Vi har alla varianter!

Coolstuff tillhandahåller massor av tält i olika storlekar. Här hittar du tält för 6 personer och tält för 3 personer, till och med ett pop up-tält med medföljande campingtoalett. Ska du ut på ett eget, härligt äventyr i vildmarken? Eller är det hela familjen som ska ut på tur? Ska du och din partner åka iväg på en romantisk utflykt i naturen? Oavsett vilka spännande planer som är på gång kan du räkna med att hitta rätt reseprylar från Coolstuff. Ta en ordentlig titt i vårt utbud av ryggsäckar och andra väskor så att ni får plats med alla nödvändigheter inför utflykten, och spana gärna in våra ljus och övriga produkter som skrämmer bort oinbjudna insekter.
 

Taktält på bilen för friluftsälskare!

Ett tält på biltaket? Är det verkligen en så bra idé? Om du föreställer dig att du ska försöka balansera upp ett vanligt tält på bilen med tältpinnar och hela rasket så nej, det är inte en särskilt bra idé. Om du däremot investerar i ett riktigt, specialdesignat taktält för bilen från Coolstuff? Succé! Nu kan du enkelt övernatta precis var som helst i landet genom att montera ett tält på bilens takräcke. Snacka om att ta tältningen till nya höjder! Taktältet rymmer tre personer och är inte större än en helt vanlig takbox medan du kör. För att maximera bekvämligheten under sommarens bilsemester erbjuder vi också fläktar och andra biltillbehör. Du kanske ska köpa ett nytt, roligt frågespel också som ni kan roa er med på kvällarna medan mörkret faller runt biltältet?
 

Pop-up-tält gör det enkelt för er ute i naturen

Sova under stjärnorna, vakna upp till fågelkvitter och få en välbehövlig paus från livets alla måsten… Tältning kan vara oerhört härligt! Den avslappnade känslan kan dock fort förstöras om du råkar få med dig ett bråkigt tält. Lösningen på problemet? Pop-up-tält! Dessa fenomenala uppfinningar fungerar precis som namnet antyder – de poppar upp helt på egen hand och du slipper slösa värdefull tid. Vi erbjuder ett stort pop up-tält för 4 personer som också passar perfekt att använda som pop-up-strandtält på sommaren. Ett strandtält lär barnen uppskatta högt när de behöver en paus från solens varma strålar! Under tiden kan någon vuxen roa sig med någon av alla våra kajaker och Stand Up Paddleboards (SUP). Tält är dock inte bara till för att användas på sommaren. Spana in våra härliga höst- och vinterprylar inför höstens mysiga tältäventyr!

Produkter i Tält

Sortera och filtrera

19 produkter

19 produkter

Outlust Pop-up-tält
Outlust Sovsäcksoverall
Från
799:-
Visar 19 av 19
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn