Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Glamping

Glamping, har du hört talas om det? Tycker du om att campa kommer du älska att glampa! Med glamping camping slipper du obekvämligheterna och kan befinna dig i naturens skönhet med lite lyxigare sovplats, lite lyxigare sittplats och en grym upplevelse helt enkelt. Vi har dem mest bekväma produkterna för att vända den mest tråkiga plats till den mest sköna och lyxiga glampingen, utan att behöva sova mellan de tråkiga fyra väggarna på hotellet.

Vad är glamping?

Glamping har funnits i många många år, utan en titel. Minns ni romarriket? Nej det gör ni såklart inte, men ni vet vad vi menar, vem vi syftar på.Det är ju ingen mindre än Julius Caesar!

På hans utflykter satt han ju ofta i ett pimpat tält och åt vindruvor medan hans anställda gjorde det så bekvämt för honom som möjligt.Vad har detta med glamping att göra tänker ni? Jo, även om glamping inte användes som ett ord under romarriket, är det precis vad Caesar gjorde - glampade! Ordet uppfanns bara lite senare, sådär 2500 år efter romarriket, och printades i ordboken för första gången 2016.

Sedan början på 2000-talet har det bara blivit mer och mer populärt att bo i fina tygtält, trädkojor eller geodetiska kupoler mitt ute i naturen. Nu finns det äntligen ett namn för alla de som tycker om att gå ut och campa, fast utan komplikationer, obekvämligheter och annat som inte passar.

Och nu när det är definierat som en glamorös camping kan du, precis som Caesar, ta dig ut i naturen och njuta av den lyxiga tillvaron med vindruvor i alla dess former.

Glamping i Sverige

Glamping - camping, även när det regnar

Vi alla vet att Sverige inte alltid har det bästa vädret för att njuta fullt ut under en camping... Oftast måste man ha tur för att pricka de 190 regnfria dagarna vi har för att gå på utflykt. Dessa kvarstående 175 genomsnittliga regndagar kan ställa till det lite då.., eller? Vi tycker inte att det ska förstöra det roliga! Precis som man säger “kläder efter väder” tänker vi att vi vill säga “glamping istället för camping”. Med glampingen slipper du oroa dig för obekvämligheterna och du är skyddad på ett lyxigt sätt under lyxtältet även om vädret inte skulle tillåta en fin vandring. Tro det eller ej så finns det så många underbara ställen att glampa på i Sverige!

Glöm inte att kika på våra härliga produkter för att göra glampingen ännu härligare :)

Produkter i Glamping

Sortera och filtrera

40 produkter

40 produkter

Outlust Pop-up-tält
Visar 40 av 40
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn