Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Grilltillbehör

Är det något vi svenskar älskar så är det att grilla. På balkongen, i parken, på stranden, i regn, i smyg - vi grillar! Självklart älskar vi även våra grilltillbehör! Smarta tillbehör som gör det lite enklare, roligare eller godare att utföra vår favoritsysselsättning. Är du ute efter att utöka din samling av grilltillbehör så har du kommit helt rätt!

Bästa festen med roliga grilltillbehör!

Svårare än så är det egentligen inte. Med roliga grilltillbehör kvittar det om det är regn, hagel, blåst eller strålande solsken (och alla som grillat i klassisk svensk sommar vet att det kan vara minst sagt omväxlande väder)!. Samla vänner, familj, grannar och annat löst folk till en hejdundrades BBQ. Ös på med favoritmusiken på så ljudmattan slår flera kilometer bort. Dina grannar är ju med på festen så ingen klagar ändå. Oavsett om ni ska anordna en massa lekar och bus eller bara sitta och gagga om allt mellan himmel och jord måste det ätas. Så fram med paraplydrinkarna och sätt igång eldandet som den grillmästare du är. Här ska det grillas krubb!

Roliga grillprylar fixar biffen

Precis, man kan ju grilla på så många olika sätt. Men varför då inte göra det med roliga grillprylar? Det kan ju faktiskt förvandla vilken seg och tråkig tillställningar som helst till en ren glädjeyra. Dessutom är det inte alltid bara för utseendet som dessa grillsaker är roliga att ha till hands. Många av våra tillbehör har riktigt fiffiga funktioner som underlättar grilleriet avsevärt. Således kan vilken amatör som helst framstå som en tvättäkta grillmästare. Och vem vill inte vara det? Tänk att få stå där som festens medelpunkt som alla trötta och hungriga festdeltagare vallfärdar till för att få sätta tänderna i dina delikata biffar, burgare och halloumi-bitar med perfekt grillyta! Fake it to you make it! Så länge maten smakar lika utsökt som det ser ut så är du ju faktiskt en sann mästare. Men inte vilken som helst, utan en mästare med coola tänger, förkläde och allehanda fiffiga grillprylar.

CoolStuff grill-gadgets

Det kan ju vara så att du själv räds elden och bryr dig inte ett skvatt om roliga grilltillbehör! Du vill absolut inte vill ställa dig och svettas ovanför grillklotets heta lågor. Du kanske är den som föredrar att stå och hacka lök med gråtande ögon, sno ihop en fräsch sallad och duka fram på långbordet? Som den exemplariska grill-sidekick du är kan en genomtänkt present till grillmästaren du gärna assisterar vara precis vad som behövs för en fulländad grillfest! Och det bästa är att du hos oss på CoolStuff hittar alla möjliga slags grill-gadgets som någon kan tänkas behöva. Därför tycker vi du ska lägga dig i solstolen en stund, låt grillmästaren fixa käket medans du ligger och browsar runt på vår sida och letar efter roliga grillprylar!

Letar du mer inspiration att piffa till det med på grillfesten? Komplettera dina roliga grillgrejer och spana in våra sidor för utomhusleksaker, trädgård och friluftsliv

Produkter i Grilltillbehör

Sortera och filtrera

13 produkter

13 produkter

Visar 13 av 13
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn