Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Kortspel och kortlekar

Enkla och roliga kortspel för alla

Finns i sjön och Svälta räv i all ära… Men är det inte dags att testa något nytt? På Coolstuff hittar du frågespel, sällskapsspel och partyspel som kan liva upp de grå och trista kvällarna hemma i stugan. I den här kategorin erbjuder vi mängder av roliga kortspel för både barn och vuxna! Enkla kortspel passar perfekt när ni har lite tid att slå ihjäl innan middagen, eller för de kvällar då tv-utbudet inte duger. Vi erbjuder flera olika kortspel med roliga filmteman som Star Wars, Harry Potter, Friends och Big Bang Theory men du kan också hitta lätta kortspel att använda som isbrytare på förfesten. Känner du och din partner er både busiga och spelsugna? Då erbjuder vi flera utmanande kortspel (som du verkligen inte borde dra fram på förfesten)!

 

Spela kortspel med hela familjen eller kompisarna!

Kortspel är inte bara en perfekt aktivitet när tristessen hägrar på vardagskvällarna. Det passar ju lika bra till festen! Gästerna lär med stor sannolikhet uppskatta att du lämnar några roliga kortspel för fyra på soffbordet eller köksbordet, en bättre isbrytare går ju inte att hitta. Även till barnkalaset kan lätta kortspel för två fungera som en trevlig paus från all vild lek och det ivriga godisätandet. Vi erbjuder även kortspel för tre eller fler som du kan packa med dig till campingutflykten – bonda med polarna över ett härligt kortspel medan brasan sprakar i bakgrunden! Här hittar du till och med kortspel för en spelare som du kan roa dig med på ensamma kvällar.
 

Kortlekar i alla former och skepnader

Hur många kort finns i en kortlek? Med vanliga spelkort är svaret 52, men på Coolstuff är vi som känt aldrig rädda för att gå utanför boxen. Här hittar du bra kortlekar som både ser annorlunda ut och innehåller varierande antal kort. Vi erbjuder unika och billiga kortlekar som passar lika bra i hemmet som i sommarstugan, husvagnen eller nedpackad i ryggsäcken till campingturen. Flera av våra spännande kortspel med kortlekar passar faktiskt också utmärkt att ge bort som gåva! Du kanske är på jakt efter en inflyttningspresent till en kompis eller en passande present till bror eller syster? Köp ett roligt frågespel som ni kan roa er med under festen! Spana gärna in våra andra roliga presenter också – varför inte komplettera spelkorten med en enorm choklad eller kanske en snuskudde?

Produkter i Kortspel och kortlekar

Sortera och filtrera

34 produkter

34 produkter

Bedroom Battle
249:-
Visar 34 av 34
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn