Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Dad Jokes Kortlek

Art.no 19213

Vill du pika någon som brukar störa omgivningen med torra dad jokes? Eller du kanske känner en nybliven farsa som behöver steppa upp sina pappaskämt? Den här kortleken innehåller 100 skämt som är precis lika dåliga som de är roliga!

89:-

Tillfälligt slut

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Det går inte att förneka. Vi har alla fnissat hysteriskt åt farsans dåliga skämt – åtminstone när vi är helt säkra på att ingen ser oss. Dad jokes är ett fenomen som de flesta av oss har en speciell typ av hatkärlek för, och visst vore det egentligen ganska hemskt om konceptet skulle dö ut? Med den här samlingen av pappaskämt till hands behöver du inte oroa dig! Då kan du räkna med att få njuta av torra och så-dåliga-att-de-blir-roliga-skämt until the end of time.

What’s the saddest pizza in the world? Pepperlonely. Why did the picture go to jail? Because it was framed. Det här är bara en liten bråkdel av de fantastiskt dåliga pappaskämt som den här kortleken bjuder på. Du kan med fördel ge bort kortleken till en blivande pappa som behöver öva upp humorn för att matcha sin roll, eller till någon som kanske har tappat stinget i sina pappaskämt på äldre dar. Eller behåll den för dig själv, så att du kan ligga och smygfnissa sent på kvällen innan läggdags. We don’t judge.

Fakta om Dad Jokes Kortlek

  • Med denna roliga kortlek kan du träna upp dina pappaskämt, eller ge en pik till någon som levererar torra dad jokes på löpande band
  • Perfekt present till den skämtande pappan som behöver utöka sin repertoar
  • Består av 100 kort med torra pappaskämt
  • Observera att all text är på engelska
  • Mått: 9 x 15 x 3,5 cm
  • Material: papp

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn