Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Halloween

Buuu! Årets kusligaste högtid lockar fram allt från zombies och spöken till superhjältar och enhörningar, beroende på vilket tema den där halloweenfesten du ska på har. Så hur laddar du upp inför läskigheterna? Vi har såklart halloweensaker som får feststämningen att bli kusligt bra!

Fixa en rysligt lyckad fest!

Kanske börjar du förbereda årets skräckfest redan i september? Du knåpar ihop eget halloween-pyssel och bjuder hem alla osaliga andar du känner. I så fall har vi några konkreta tips som gör dig redo för partyt. För det första, för mycket fejkblod på golvet kan bli halt – less is more! Lampor som dekoreras med lite spindelnät sprider ett stämningsfullt och mysrysligt sken i rummet. Ska gästerna vara utklädda? Här kan åsikterna gå isär: vissa vill ha en klassiskt läskig fest där spöken, häxor och zombies minglar runt, medan andra föredrar att släppa fantasin fri eftersom ingen fest är så lyckad som den där färgsprakande enhörningar, superhjältar och kungligheter möter blodstänkta nunnor och förrymda mumier. Tycker du att det blir rörigt? Ordna en temafest och låt gästerna dyka upp som galna vetenskapsmän, sina favoritkaraktärer från Harry Potters värld, eller sätt temat "rysligt snygg klädsel, snudd på skrämmande uppklädd" om du känner att det är dags att höja nivån några snäpp. 

Föredrar du ett mer sansat firande kan såklart skräckfilmsmaraton eller spelkväll med bästa kompisarna bli ett minst lika bra firande. Ladda upp med blodröd saft och halloweensnacks – kanske vill du baka cake pops som ser ut som ögon, poppa popcorn som ser ut som hjärnor eller grädda kakor som ser ut som avhuggna fingrar?! Bara fantasin sätter gränserna när du fixar godsaker till årets kusligaste kväll! 

Läskigt mycket halloweengodis!

Vi kan ju inte prata om godsaker utan att nämna halloweengodis! Oavsett om du bjuder in till festligheter, planerar att vandra grannskapet runt i sann "Trick or Treat"-anda, eller ska fira en kuslig filmkväll så är bra och gott godis till halloween ett måste! Kanske lockas du av läskigt segt gelégodis? Eller skrämmande stora choklad? Nu tänker du nog att choklad knappast kan vara skrämmande, men då har du nog inte sett vilken ryslig åtgång ett megastort Toblerone eller gigantiskt Daim kan ha?! Skämt åsido, kanske är du en lösgodisperson, kanske föredrar du popcorn, chips eller rent av lakrits – helt oavsett så är tanken på ett halloweenfirande utan godsaker det läskigaste vi hört talas om någonsin!

Och du! Köp hem lite extra så att du är väl förberedd om det knackar på ett gäng osaliga andar som hoppas på halloweensnacks! 

Produkter i Halloween

Sortera och filtrera

115 produkter

115 produkter

Jelly Belly Presentask
Från
89:-
Visar 48 av 115 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn