Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

The Big Movie Quiz Spel

Art.no 19231

Vilken sång spelas på radion varje dag i Groundhog Day? Vilken tidning arbetar Jenna på i 13 Going On 30? The Big Movie Quiz är ett episkt frågespel för dig som vill skryta med dina grymma filmskills!

149:-

I lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Vem kan mest om film i kompisgänget eller familjen? It’s time to put it to the test! Det här quiz-spelet ser inte bara ut som en klassisk VHS-kassett med sköna retrovibbar, utan innehåller dessutom 300 kluriga frågor om Hollywoodfilmer. Det finns tre olika kategorier av frågor (och dessa ligger såklart också i tre små kassettliknande fodral) – actionfilmer, klassiska komedier och Oscarsvinnare.

Arbetar Jim Carrey verkligen som lögnare i klassikern från 90-talet? Det säger sonen i filmen i alla fall, men frågan är om det egentligen stämmer. Och vad är egentligen namnet på Gabrielles cheerleading squad i Bring It On? Svaren på dessa frågor – och ytterligare 298 stycken – kan du stila med i detta episka filmquiz. Samla ihop ditt gäng av filmnördar och låt spelkvällen börja!

Fakta om The Big Movie Quiz Spel

 • Ett roligt frågespel för alla som gillar Hollywoodfilm! Den VHS-liknande förpackningen innehåller hundratals filmfrågor
 • Spelet består av 300 filmfrågor i tre olika kategorier: actionfilmer, klassiska komedier och Oscarsvinnare
 • Spelet är på engelska
 • Rekommenderas från 12 år
 • Mått: 11 x 21,7 x 3,5 cm
 • Vikt: 240 gram
5

Sortera efter

 • M

  Riktigt roligt!

  Köpte detta pga mitt och min frus stora filmintresse. Med tanke på VHS- formatet på själva lådan så var jag lite rädd för att det skulle vara frågor om väldigt gamla filmer eller filmer vi inte alls kände till men blev glatt överraskad över att det var betydligt nyare filmer än jag tänkte mig. Enda minuset är att det bara är just 3 kategorier och jag ville ha fler kategorier direkt. Men med 100 frågor i varje kategori har vi många mysiga spelkvällar framför oss!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn