Spana in alla våra adventskalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Bror

Ge bort något roligt och annorlunda till brodern som har allt. Du hittar mängder av presenter till brorsan här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter till brorsan ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till bror

Ska du köpa present till din bror och behöver lite hjälp på traven? Ger han fortfarande dig skit för dina tidigare försök? Oroa dig inte, oavsett om du är ute efter en present till storebror eller lillebror har vi på Coolstuff flera grymma presenttips som kan hjälpa dig. I vårt sortiment finns ett stort utbud av häftiga, annorlunda, roliga och smarta prylar som är perfekta presenter till en kille. Även för brodern som är lite äldre behöver ju såklart en 3040 och 50 årspresent när det väl är dags!

Din bror förtjänar en unik present

Trots att det är jobbigt att erkänna förtjänar din brorsa att få lite uppskattning. Han må driva dig till vansinne större delen av tiden men djupt därinne vet du att du älskar honom. Han ställer alltid upp när det väl gäller och kan dessutom vara så himla rolig att vara med. Han är helt enkelt världens bästa bror. En schysst present är han därför väl värd och det är här vi kommer in. För oss spelar det ingen roll om du är ute efter en studentpresent till lillebror eller en födelsedagspresent till storebror. Vi har något för alla högtider och typer.

Så låt oss hjälpa dig att hitta present till brorsan genom att kolla in vårt sortiment ovan. För mer inspiration kan du också kolla in vår sida för Present till honom.

Sortera och filtrera

102 produkter

102 produkter

Svamphuset
Made in SE
Från
199:-
Beard Master
199:-
Multihylsa 3/8"
149:-
Visar 48 av 102 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn