Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Skip-Bo Kortspel

Art.no 19489

Älskar du enkla kortspel där siffror ska placeras i rätt ordningsföljd? Då måste du testa Skip-Bo! Eftersom skaparna av det klassiska och världskända UNO ligger bakom spelet vågar vi nästan utlova ultimat spelglädje.

179:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Oavsett om du och gänget behöver döda tid en regnig kväll i sommarstugan – eller om det vankas en äkta game night med allt vad det innebär så kan vi garantera att Skip-Bo får tiden att flyga iväg i raketfart. Här får du plocka fram ditt bästa strategitänk för att skapa högar med stigande sifferordning tills du inte längre har några kort kvar. Specialkorten gör i sin tur spelet extra intressant och kan hjälpa dig att besegra dina motståndare betydligt enklare.

Hur spelar man Skip-Bo-kortspelet? Det är faktiskt busenkelt. Målet är att bli av med alla dina egna kort innan någon annan spelare, och det gör du genom att spela ut korten i stigande sifferordning. Kortleken består av 162 kort med siffrorna 1–12, och det finns även ett antal specialkort som kan symbolisera vilken siffra du vill. När alla spelare fått en egen korthög ska man börja dra kort från den gemensamma högen i mitten och påbörja sina egna fyra bygghögar. När en hög når upp till siffran 12 tas den bort innan du kan påbörja en ny hög. Under spelets gång kan du även använda dig av de så kallade slänghögarna där du får placera hur många kort som helst, men bara spela det kort som ligger högst upp.

Fakta om Skip-Bo Kortspel

  • Skip-Bo är ett enkelt kortspel där du ska skapa bygghögar av kort i sifferordning. Den som först blir av med alla sina kort vinner!
  • Spelet består av 162 kort
  • För 2–6 spelare
  • Spelregler medföljer (svenska, danska, norska, finska & engelska)
  • Rekommenderas från 7 år
  • Mått: 20,5 x 9,5 x 2 cm
  • Vikt: 270 gram

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn