Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Inflyttningspresenter

Här hittar du roliga och annorlunda inflyttningspresenter! Låt vinflaskan och blombuketten stå hemma när du ska på inflyttningskalas och kolla in dessa roliga inflyttningspresenter istället!

Inflyttningspresent

Ska du köpa inflyttningspresent men vill köpa nånting som är lite utanför de traditionella ramarna? Känns ett presentkort på IKEA som en trist present? Oroa dig inte, här på CoolStuff hittar du en massa grymma tips på inflyttningspresenter som är något utöver det vanliga och som passar perfekt till det nya hemmet. Vi har ett brett sortiment av alla möjliga sorters prylar, alltifrån smarta och praktiska grejer till mer roliga saker.

Alla nya boenden förtjänar en unik inflyttningspresent

Att flytta till en ny bostad är för de flesta ett spännande kapitel. Det signalerar en nystart och lockar till nya perspektiv. Att flytta är samtidigt en väldigt omständig process. Du måste lägga tid och energi på att packa ihop allt du äger, storstäda din gamla bostad, shoppa inredning, måla väggar, skruva ihop nya möbler och så vidare. Det är en kraftansträngning som heter duga. Detta kan få den nyinflyttade att känna sig väldigt överväldigad. Till slut är man så trött på allt att man bara vill få det klart så att man kan börja njuta av sin nya trygga oas. I all denna stress och trötthet kan en unik och rolig present vara ett riktigt ljus i mörkret för den nyinflyttade.

Det är här vi kommer in. Vi kan hjälpa dig att hitta en present till hemmet som kommer att få din mottagare att känna sig mer än välkommen i sitt nya hem. Det spelar ingen roll om du letar efter en flyttpresent till en person som redan har flyttat flera gånger i sitt liv eller om du istället är ute efter en flytta hemifrån-present. Det spelar heller ingen roll om du letar efter en inflyttningspresent till en tjej eller kille eller om du letar efter present till en familj eller ett par - våra presenttips passar alla typer.

Så hitta en rolig inflyttningspresent idag genom att kolla in vårt sortiment ovan. Vill du ha mer inspiration kan du också kolla in våra sidor för Present till parGå bort presentKök och I hallen.

Produkter i Inflyttningspresenter

Sortera och filtrera

129 produkter

129 produkter

Känslokanna
Made in DE
Från
399:-
Känslokopp
Made in DE
199:-
Visar 48 av 129 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn