Fira tidernas sommarlov? Vi har studentpresenten!

Coolstuff

We have
just the thing

Bedroom Battle

Art.no 12871

Glöm den tråkiga vardagen och utmana din partner i Bedroom Battle – ett hett spel där ni vinner sexiga utmaningar och belöningar!

249:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Vem har högst sexappeal av en superhjälte i mormors morgonrock eller en förkyld bonde som extraknäcker som nakenmodell? I detta heta och underhållande sexspel utmanar du din partner i sexappeal för att vinna sexiga belöningar. Men spela dina kort strategiskt – det finns kanske vissa belöningar som du är extra sugen på att vinna?

Bedroom Battle har fantasifulla och heta utmaningar som får er att glömma allt tråkigt i vardagen och bara ha ögon för varandra. Förutom när ni sneglar på vad nästa kort erbjuder för njutningsfulla belöningar förstås! Utmaningarna har olika nivåer och det finns alltid valmöjligheter, allt för att ni ska hitta belöningar som passar er bäst. Spelaren med flest belöningskort vinner spelet och får välja en extra het avslutande utmaning som tar er båda till spelets klimax!

Fakta om Bedroom Battle

 • Sexspel för dig och din partner där ni spelar om heta utmaningar och belöningar!
 • Tre nivåer på belöningar som tar er från busigt förspel via sexiga lekar till ett hett avslutande klimax
 • Speltid: från 30 minuter och uppåt, speltiden är lätt att anpassa utifrån vad ni är på humör för
 • Passar alla oavsett sexuell läggning
 • Mått på förpackning: 17 x 9 x 2 cm
 • Innehåller 92 stridskort, 70 belöningskort med totalt 210 olika utmaningar, 1 startspelarkort, 2 ”fega ur”-kort samt spelregler
 • Spelet är på engelska

4.3

Sortera efter

 • C
  Bästa köpet jag gjort på länge!

  För det första så är det ett roligt spel där man inte alltid vill vinna varje rond vilket är perfekt. För det andra så fick jag min allra första orgasm (med en partner) tack vare en av belöningarna i detta spel! Jag är snart 20 och det har varit ett problem och vi har kämpat tills jag köpte detta spel. Är så sjukt nöjd! Rekomenderar till alla som vill dra ut på förspelet och samtidigt tänka på annat och skratta och ha roligt.

 • W
  Oj oj oj!!

  Köpte detta till frun och mig som en kul grej och det ångrar jag inte en sekund!! Tog en stund att lära sig men sen så hände det grejer;) spännande utmaningar där man går vara med att påverka, hoppas det blir återkommande spelkvällar:) tummen upp!!!

 • L
  Bästa sexspelet någonsin som passar ALLA

  Riktigt bra spel! Jag köpte spelet som en kul grej och det blev verkligen en fullträff. Reglerna och hur man spelar kändes först lite oklart, men när vi körde en testomgång för att förstå spelet så var det inga konstigheter alls. Lätt att förstå och spela. Gillar att samtliga Belönings-kort har tre olika alternativ att välja mellan, det gör att spelet och belöningen kan vara olika från gång till gång beroende på humör/lust. Ena gången kanske man väljer tex. att få massage, medans man en annan dag väljer att partnern ska göra en striptease eller bli smiskad/ge smisk i några minuter. Stort plus är även att det fungerar för både samkönade och olikkönade par, så man slipper att själv komma på hur man ska anpassa spelet. Antal belöningskort man spelar för påverkar speltiden, så man kan hålla på i allt från ett par minuter till flera timmar. I vår testomgång spelade vi som det stod i spelinstruktionerna och det tog oss 4 timmar. Så det tar ett tag. Men det är härligt, sexigt, spännande och underhållande hela speltiden, och jag och min partner rekommenderar verkligen spelet.

 • R
  Väldigt nöjd

  Jag och min pojkvän hade väldigt skoj när vi spelade detta. Vi körde det rekommenderade antalet belöningar och det tog lite längre tid än de sa, men det var nog mest för att vi tog det lugnt i spelandet och skojade runt ibland. Ett stort plus är att varje belöningskort har 3 olika val som man kan välja av vilket är perfekt då man kanske inte alltid har chans att göra vad som helst som står, beroende på person och plats, t.ex. kanske man inte kan vara naken i köket om man bor hemma med sina föräldrar och spelar där. Totalt sett är både jag och min pojkvän extremt nöjda med spelet och kommer garanterat köra det många gånger. Jag måste ju få revansch för att han vann sist ;)

 • O
  lite krångligt

  Roligt men lite fömycket "spel" och lite krångligare regler än väntat. Funkade baättre när man gjorde lite egna regler.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

ukraine

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn