ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

How To Live With A Huge Penis Bok

Art.no 15676

Äntligen – en bok som tar upp det enorma problem många män lider av i det tysta! Boken How to live with a huge penis pekar ut de utmaningar det innebär att vara väldigt välutrustad, och ger tips åt alla som är drabbade av åkomman Otroligt Megastora Genitalier (OMG) – större är inte alltid åtråvärt!

179:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Det finns ett jättestort problem vi inte talar tillräckligt om. Många män är drabbade, och de flesta lider i tysthet. De undviker offentliga pissoarer, har problem att hitta bekväma underkläder och lever med en ständig känsla av skam över sin utrustning. Vi pratar såklart om Otroligt Megastora Genitalier (OMG), och självhjälpsboken How to live with a huge penis ger hopp åt den som har en väldigt stor snopp!

Boken vill penetrera de myter som än idag omger manslemmen, och visa på den mängd utmaningar som den som är välhängd lever med. Med tips om allt från skötselråd för det välväxta paketet till hur man berättar om sin OMG för andra vill boken underlätta vardagen för den drabbade. Under rubriker som “Big Blessings: Unexpected advantages of a huge penis” och “My positive penis thought of the day” får läsaren hjälp att peka ut ljusglimtarna med OMG.

Eftersom det är lätt att känna sig uthängd av det känsliga ämnet är det här kanske inte en bok man skyltar med på önskelistan. How to live with a huge penis är dock en omtänksam gåva till polaren som verkar fokusera lite väl mycket på storlekens betydelse – han kan lida av OMG utan att riktigt vara medveten om sitt tillstånd!

Fakta om How To Live With a Huge Penis Bok

  • En praktisk handbok för den som lider av OMG (Otroligt Megastora Genitalier)
  • Penetrerar myter om genitaliernas storlek på ett humoristiskt sätt
  • Ger goda råd till dig som lever med en kolossal fallos!
  • Kan givetvis läsas av alla, oavsett snoppstorlek!
  • Skriven av experterna Richard Jacob (läkare) och Owen Thomas (präst)
  • 128 sidor
  • Engelsk text
  • Format: pocket
  • Mått: 12 x 22 x 1 cm

Art.no

15676

Varumärke

COOLSTUFF

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet