Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

MyCoolstuff

Fototävlingen MyCoolstuff

Vi älskar att se bilder där du använder våra prylar och för att uppmuntra dig ytterligare utser vi varje månad en lycklig vinnare av ett presentkort på 1000 kr att handla för här på CoolStuff. Vinnarbilder kommer med i vårt Instagramflöde @coolstuffsverige.

Ja vad kul! Hur tävlar jag då?

Det är superenkelt!

  1. Ta en rolig/cool/snygg bild på när du (eller kompisen, hunden eller farfar) använder en produkt du köpt hos oss.
  2. Ladda upp bilden på Instagram eller Facebook med #mycoolstuff OCH #yescoolstuff.
  3. Eller, ladda upp din bild direkt på produktsidan.

Tänk på att du måste ha ett "offentligt"-konto på Instagram för att vi ska kunna visa din bild. När du använder #yescoolstuff ger du oss rättigheter till din bild, läs mer längre ned på sidan under Mediarättigheter.

Tråkigt, men viktigt, mediarättigheter #yescoolstuff

Vi älskar din bild och vet att andra kommer uppskatta att se den på vår hemsida och sociala medier m.m. När du anger #yescoolstuff i din bildpost ger du oss tillåtelse att publicera din bild. Och vi vill att du då ska förstå hur vi tänker använda den.

Genom att ange #yescoolstuff i din post ger du ditt tillstånd, representerar och garanterar du att du äger bilden och att det inte finns andra parter med äganderätt över bilden. Du beviljar CoolStuff en icke-exklusiv och oåterkallelig kommersiell rätt att reproducera bilden i vilken form som helst (inklusive, men inte begränsat till, video, internetpost, reproduktion, visning, e-post, publicering och distribution). Du godkänner att din bild kan användas av CoolStuff, antingen som den är eller i samband med skisser, teckningar, bildtexter, filmer, konstverk, textmaterial eller andra fotografier.

Du avstår från din rätt att inspektera och / eller godkänna det färdiga arbetet med bilden eller den kopia som kan användas i samband med detta eller användningen där det färdiga arbetet kan visas. Vidare avstår du från anspråk på royalties med avseende på din bild eller vårt färdiga arbete.

Slutligen håller du med om att om någon bestämmelse eller någon del av någon bestämmelse som här innehas bestämd att vara ogiltig enligt någon stadga eller lagbestämmelse, skall den i så mån endast anses utelämnas och resten av detta tillstånd förblir i full kraft och effekt. Detta tillstånd att använda bildavtalet regleras av Sveriges lagar.

Om du inte godkänner dessa villkor förstår vi fullständigt och inga ytterligare åtgärder krävs. Avstå då från att använda #yescoolstuff i dina posts.

Tack igen och snälla maila oss på info@coolstuff.se om du har några frågor.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn