Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Par

Ge bort något roligt och annorlunda till par som har allt. Du hittar mängder av presenter till paren här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till par

Ska du köpa present till ett par och känner dig redan oinspirerad? Vill du gå mot strömmen och strunta helt i allt vad dyra viner och tjusiga servettringar heter? Oroa dig inte, oavsett om du ska köpa en förlovningspresent, bröllopspresent, inflyttningspresent eller gå-bort-present kan vi på CoolStuff hjälpa dig att hitta nånting som paret faktiskt kommer att komma ihåg. Vi erbjuder ett stort utbud av smarta, roliga och romantiska presenter som har det där lilla extra.

Ditt favoritpar förtjänar en unik present

Vi vet själva hur tråkigt det är att ge bort samma generiska grej som alla andra och hur mycket roligare det är att ge bort en kul present som faktiskt startar lite konversationer. Vi vet också hur svårt det kan vara att komma på den där perfekta presenten till en person, än mindre till två personer som har helt olika personligheter och intressen. Det är precis därför vi satt ihop en lista med massa grymma presenttips till par. Det spelar heller ingen roll vad tillfället är, vi har presenter som du kan ge bort på alltifrån en bröllopsfest till en enkel middagsbjudning.

Om du är ute efter att wowa paret på nästa fest har du med andra ord kommit till rätt ställe. Så släpp på traditionerna och kolla in vårt sortiment ovan. Om du behöver mer inspiration kan du också kolla in våra sidor för Bröllopspresent, Förlovningspresent, Inflyttningspresent och Gå-bort-present.

Produkter i Present till Par

Sortera och filtrera

35 produkter

35 produkter

Dödskalle Blomkruka
Från
149:-
KitchPro Pizzaugn
1 195:-
Dice-Flix
99:-
Visar 35 av 35
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn