Ladda upp inför semestern med sommarprylar!
Njut av luftiga bubbelvåfflor hemma – smaskiga efterrättstrenden från Hong Kong är här! Med bubbelvåffeljärnet gräddar du fluffiga och bubbliga våfflor på några minuter. Våfflorna blir jämnt tillagade i det vändbara järnet som du flippar runt upp och ned under gräddningen.
I lager
Våfflor är ju roliga i sig själva, men frågan är om inte den senaste mattrenden från Hong Kong tar våfflorna till en helt ny nivå! Med detta våffeljärn gräddar du nämligen fluffiga och krispiga bubbelvåfflor – roligt, knasigt och supergott på samma gång! Servera de bubbliga våfflorna med glass, färska bär och grädde, och gör garanterad succé när det vankas efterrätt!
Bubbelvåffeljärnet gräddar en sexkantig våffla åt gången, och att grädda en bubblig våffla tar bara några minuter. För att vara säker på att varje bubbla blir jämnt gräddad vänder du hela järnet upp och ned efter halva tillagningstiden. I den medföljande manualen finns tips på recept, och du kan göra din egen smet eller använda färdig våffelmix.
Bubbelvåfflor är en smarrig uppgradering av den klassiska våfflan – njut av årets trendigaste och fluffigaste efterrätt hemma!
Sortera efter
Funkar fint!
Man får en jämn och fin liten bubbelvåffel. Ett roligt alternativ till vanliga våfflor.
Ser ut som på bild. Tar dock längre tid per våffla än vad som står, får räkna med minst 5 min. Går ej att vika/rulla dem som på bilden då "sömmarna" är så tunna så de bryts, de blir hårda av den långa gräddningstiden. Men det går utmärkt att äta dem platta som en vanlig våffla. Lite roligare att äta än vanliga våfflor.