ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Champagne Cooler

Art.no 1248

Efter några timmar i frysen plockar du fram din egen unika flaskkylare av is, perfekt för skumpan eller vilken dricka du vill.

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Under miljoner och åter miljoner timmar har Den Svåraste Frågan dryftats och debatterats under middagar och luncher, på krogen och i hemmet, i Europa och Asien. Svaren har varit lika många som deltagarna i diskussionen och man har undrat om någon lösning någonsin skulle nås. Tills nu.

Vilken fråga är det jag talar om: Vad är meningen med livet? Finns Gud? Får man verkligen kramp om man badar just efter man ätit? Nej, naturligtvis är det inte något så trivialt jag syftar på. Den Svåraste Frågan är naturligtvis: Är det egentligen smartast att ha is i sin dryck eller runt den? Och svaret är lika självklart: Köp en Champagne Cooler.

Efter några timmar i frysen plockar du fram din egen unika flask- och vinkylare av is, perfekt för skumpan eller vilken dryck du än önskar! Tillhörande fat samlar upp smältvattnet. Vinkylaren är både snyggt, smart och praktiskt! Dessutom slipper ni ha den där is-diskussionen längre och kan tala om annat. Till exempel väder eller tv.

Kolla in film från tillverkaren!

Art.no

1248

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet