Coolstuff

We have
just the thing

Champagne Cooler

Art.no 1248

Efter några timmar i frysen plockar du fram din egen unika flaskkylare av is, perfekt för skumpan eller vilken dricka du vill.

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Under miljoner och åter miljoner timmar har Den Svåraste Frågan dryftats och debatterats under middagar och luncher, på krogen och i hemmet, i Europa och Asien. Svaren har varit lika många som deltagarna i diskussionen och man har undrat om någon lösning någonsin skulle nås. Tills nu.

Vilken fråga är det jag talar om: Vad är meningen med livet? Finns Gud? Får man verkligen kramp om man badar just efter man ätit? Nej, naturligtvis är det inte något så trivialt jag syftar på. Den Svåraste Frågan är naturligtvis: Är det egentligen smartast att ha is i sin dryck eller runt den? Och svaret är lika självklart: Köp en Champagne Cooler.

Efter några timmar i frysen plockar du fram din egen unika flask- och vinkylare av is, perfekt för skumpan eller vilken dryck du än önskar! Tillhörande fat samlar upp smältvattnet. Vinkylaren är både snyggt, smart och praktiskt! Dessutom slipper ni ha den där is-diskussionen längre och kan tala om annat. Till exempel väder eller tv.

Kolla in film från tillverkaren!

4.3

Sortera efter

 • J
  J.T

  Verifierad kund

  Cool

  Snygg och enkel att använda. Gör det den ska!

 • S
  Siri

  Verifierad kund

  Underbar!!

  Denna champagnekylare vill jag varmt rekommendera! Har fått så mycket beröm och beundran på alla kalas som vi har denna med på. Har köpt till båda mina barn också!

 • P
  Philip P.

  Verifierad kund

  En cool och praktisk dryck kylare!

  Jag köpte ett flertal av denna som presenter till vänner och familj och jag måste säga att jag är mycket nöjd så denna present uppskattades väldigt mycket. Jag har själv inte använt den så kan inte säga så mycket om den delen men utifrån vad jag vet så älskade dem produkten som jag gav den till och det är en smart present eftersom den passar alla. Man kan ha den som kylare på fester, middagar och högtider för att kyla allt från läsk till champagne och vin. Ska själv köpa en sådan här inom en snar framtid! Rekommenderar starkt!

 • P
  Perfekt N.

  Verifierad kund

  Julklapp gone right

  Denna var en julklapp till pappas sambo och den användes på nyårsafton för att kyla champagne och senare även Jägermeistern, och den funkade alldeles utmärkt och hon älskade den.

 • A
  Annsing84

  Verifierad kund

  Häftig pryl

  Är väldigt nöjd med denna. Kul att du kan göra olika is arrangemang

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn