Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Flower Power Blomsnittare

Art.no 19875

Få snittblommorna att hålla sig vackra och fräscha längre med den fiffiga lilla blomsnittaren Flower Power. Bara dra blomstjälken genom verktyget för perfekt vinklade snitt på en sekund - utan skärsår, tillplattade stjälkar eller ledsna buketter! Säljs i osorterade färger.

69:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

En riktig snittblomsälskare vet att buketter behöver nya snitt och nytt vatten efter någon dag eller två för att hålla sig ståtliga länge. Men en riktig snittblomsälskare står inte och tragglar med kökssaxar eller köttknivar när stjälkarna ska skäras av. Nej, en riktigt snittblomsälskare använder den lilla vassa blomsnittaren Flower Power, och slipper både skärsår och trasiga stjälkar.

Den är dessutom superlätt att använda: trä bara in stjälken i önskad längd i verktyget och dra! Voila, ett perfekt vinklat snitt innan du ens hinner säga “Vad har jag nu lagt saxen?”. Saxar är förresten värdelösa eftersom de trycker till stjälken och försämrar blommans förmåga att ta upp näring ur vattnet. Och knivar har en förmåga att trasa sönder både hårda stjälkar och fingrar. Den här blomsnittaren har skarpa rakblad som skär med lätthet utan att skada blomman eller dig. Storleken och formen gör det smidigt att snabbt fixa stjälkarna på en hel bukett, så du slipper plocka isär buketten för att knipsa blommorna en och en.

Det här finurliga lilla blomverktyget underlättar verkligen den dagliga skötseln av rosbuketten, dahliorna, pionerna eller syrenerna som du knep från grannens trädgård när ingen såg. Den är också en perfekt present att ge bort tillsammans med en stor bukett på nästa middagsbjudning. Flower Power Blomsnittare säljs i osorterade färger.

Fakta om Flower Power Blomsnittare

  • Litet och sylvasst verktyg för att sekundsnabbt och skärsårsfritt snitta stjälkarna på blombuketten så den håller sig vacker längre
  • Lätt att använda: trä in blomstjälken till önskad längd genom verktyget, och dra sedan till för att få ett vinklat snitt på stjälken
  • Säljs i osorterade färger
  • Mått: 15 x 2 x 2 cm
  • Vikt: cirka 100 gram
  • Material: ABS-plast och härdat stål
  • Handdiskas vid behov

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn