Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Bröllopspresenter

Är du ute efter bröllopspresent så är CoolStuff ett utmärkt val att köpa ifrån! Vi är experter på presenter, har blixtsnabba leveranser och 90 dagars öppet köp. Vi har dessutom bröllopspresenter i alla prisnivåer. Skippa de traditionella presenterna och ge något roligt och annorlunda i bröllopspresent! Det blir garanterat uppskattat och dessutom en rolig grej vid uppackningen. Här kommer våra förslag på bröllopspresent:

Bröllopspresent

Ska du köpa bröllopspresent och vill bryta lite mot normen? Känner du dig oinspirerad av tjusiga glas och silverbestick? Då har du kommit till rätt ställe! Här på CoolStuff hittar du massor av annorlunda och roliga bröllopspresenter som kommer att ta bröllopsparet med storm. Vårt breda sortiment består av både smarta och praktiska prylar samt mer romantiska och roliga saker.

Alla bröllopspar förtjänar en unik bröllopspresent

Ens eget bröllop är nånting som många ser fram emot. När man gifter sig får man som par äntligen deklarera sin kärlek för omvärlden och de personer som står en närmast. Det är en magisk dag fylld med värme och kärlek, en betydelsefull dag som man kommer att minnas resten av sitt liv. Dessvärre är planeringen inför ett bröllop också en väldigt stressfull tid. Som par tenderar man att bråka om småsaker som vilken färg servetterna ska ha, vilken cateringfirma man ska använda sig av och vilka blommor som passar bäst. Detta är något som kan göra saker och ting väldigt spänt när dagen väl kommer och få en att glömma bort det som är viktigast.

Ett sätt att avstressa paret är genom att ge dem en oväntad bröllopsgåva och det är här vi kommer in. Vi kan hjälpa dig att hitta en unik present till brudparet som definitivt kommer att sticka ut bland alla traditionella bröllopsgåvor. Våra tips på bröllopspresenter är något utöver det vanliga och passar också perfekt som presenter till nygifta par eller till par som varit gifta en längre tid. Det spelar ingen roll om de firar sin 1-åriga bröllopsdag, 20-åriga bröllopsdag, 50-åriga bröllopsdag eller till och med sin 70-åriga bröllopsdag - våra prylar passar alla åldrar och tillfällen.

 

Med detta sagt har vi ganska bra koll på vad för roliga saker man kan köpa för att fira ett bröllop. Så släpp på traditionerna och hitta den perfekta bröllopspresenten idag genom att kolla in vårt sortiment ovan. Om du vill ha fler presentförslag kan du även kolla in vår sida för Present till par.

Produkter i Bröllopspresenter

Sortera och filtrera

66 produkter

66 produkter

Blinkande Partyglas
Från
79:-
24K Guldros
10
549:-
Loaded Dice
KitchPro Chokladfontän
Från
299:-
Rose Bear
10
Från
199:-
Rosenbädd
10
89:-
Drinkschack
10
249:-
Kristallros
299:-
Öl-portfölj
399:-
Coca-Cola Minikyl
1 899:-
Bedroom Battle
249:-
Rose Heart
249:-
Visar 48 av 66 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn