Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Bröllopspresenter

Är du ute efter bröllopspresent så är CoolStuff ett utmärkt val att köpa ifrån! Vi är experter på presenter, har blixtsnabba leveranser och 90 dagars öppet köp. Vi har dessutom bröllopspresenter i alla prisnivåer. Skippa de traditionella presenterna och ge något roligt och annorlunda i bröllopspresent! Det blir garanterat uppskattat och dessutom en rolig grej vid uppackningen. Här kommer våra förslag på bröllopspresent:

Bröllopspresent

Ska du köpa bröllopspresent och vill bryta lite mot normen? Känner du dig oinspirerad av tjusiga glas och silverbestick? Då har du kommit till rätt ställe! Här på CoolStuff hittar du massor av annorlunda och roliga bröllopspresenter som kommer att ta bröllopsparet med storm. Vårt breda sortiment består av både smarta och praktiska prylar samt mer romantiska och roliga saker.

Alla bröllopspar förtjänar en unik bröllopspresent

Ens eget bröllop är nånting som många ser fram emot. När man gifter sig får man som par äntligen deklarera sin kärlek för omvärlden och de personer som står en närmast. Det är en magisk dag fylld med värme och kärlek, en betydelsefull dag som man kommer att minnas resten av sitt liv. Dessvärre är planeringen inför ett bröllop också en väldigt stressfull tid. Som par tenderar man att bråka om småsaker som vilken färg servetterna ska ha, vilken cateringfirma man ska använda sig av och vilka blommor som passar bäst. Detta är något som kan göra saker och ting väldigt spänt när dagen väl kommer och få en att glömma bort det som är viktigast.

Ett sätt att avstressa paret är genom att ge dem en oväntad bröllopsgåva och det är här vi kommer in. Vi kan hjälpa dig att hitta en unik present till brudparet som definitivt kommer att sticka ut bland alla traditionella bröllopsgåvor. Våra tips på bröllopspresenter är något utöver det vanliga och passar också perfekt som presenter till nygifta par eller till par som varit gifta en längre tid. Det spelar ingen roll om de firar sin 1-åriga bröllopsdag, 20-åriga bröllopsdag, 50-åriga bröllopsdag eller till och med sin 70-åriga bröllopsdag - våra prylar passar alla åldrar och tillfällen.

 

Med detta sagt har vi ganska bra koll på vad för roliga saker man kan köpa för att fira ett bröllop. Så släpp på traditionerna och hitta den perfekta bröllopspresenten idag genom att kolla in vårt sortiment ovan. Om du vill ha fler presentförslag kan du även kolla in vår sida för Present till par.

Sortera och filtrera

39 produkter

39 produkter

Bedroom Battle
249:-
Rose Bear
199:-
Öl-portfölj
399:-
Kristallros
249:-
Rose Heart
249:-
Visar 24 av 39 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet