NU! 15% på må-bra-saker!

Coolstuff

We have
just the thing

Addict-a-ball

Art.no 18194

För silverkulan genom en mångfärgad labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader. Ner genom den vågräta bågen genom den lodräta plattformen upp i den skruvade gången och så vidare och så vidare...

119:-

Produktbeskrivning

Ända sedan Theseus toklurade Minotaurus har människan haft en fascination för labyrinter. Märkligt egentligen, eftersom vi alla skulle tycka det vore fett jobbigt att hamna i en labyrint när vi inte var beredda på det. Om vi däremot, vid lämpligt tillfälle, får i uppgift att lösa en labyrint går de flesta igång på det med alla cylindrar. Helst ska labyrinten vara så lurig som möjligt. Och till skillnad mot om vi skulle vara fast i en riktig labyrint är den frustration vi känner inte frustrerande, den är skön.

Och, tro oss, ingen labyrint är mer frustrerande skön än Addict-a-ball!

För din lilla silverkula genom en mångfärgad labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader. Ner genom den vågräta bågen genom den lodräta plattformen upp i den skruvade gången och så vidare och så vidare och så vidare...

Addict-a-Ball finns i två varianter. Stor, som är ca 17 cm i diameter, med 138 olika moment, och liten, som är ca 12 cm i diameter, med 100 moment.

OBS! CoolStuff tar inget som helst ansvar för din eventuella trötthet på jobbet då du inte kommer att vilja sova förrän du löst den.

4.4

Sortera efter

 • G
  Gunnar M.

  Verifierad kund

  Kul grej

  Säger bara en sak. Beroendeframkallandee

 • M
  Malin

  Verifierad kund

  Labyrintboll

  Fantastiskt rolig för hela familjen!

 • M
  Momma

  Verifierad kund

  Studentpresent

  Tillräckligt svår/enkel för att inte ge upp!

 • L
  Lr

  Verifierad kund

  Rolig men tålamodsprövande

  Kul leksak, särskilt för vuxna och för äldre barn. Stort plus att man kan börja om mitt i banan från tre olika ställen och alltså inte behöver börja från start varje gång man misslyckas.

 • M
  Marianna

  Verifierad kund

  Roligt spel för hela familjen

  Köpte den större bollen till vår 8-årig som födelsedagspresent. Pappan hade svårt att släppa bollen efter att han testade. Beroendeframkallande och rolig leksak verkligen för hela familjen!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn