Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Labyrintboll

Art.no 18518

Rulla den lilla silverkulan genom bollens snirklande labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader. Ner genom den vågräta bågen genom den lodräta plattformen upp i den skruvade gången och så vidare och så vidare… Frustrerande klurigt!

I lager

Produktbeskrivning

Ända sedan Theseus toklurade Minotaurus har människan haft en fascination för labyrinter. Märkligt egentligen, eftersom vi alla skulle tycka det vore fett jobbigt att hamna i en labyrint när vi inte var beredda på det. Om vi däremot, vid lämpligt tillfälle, får i uppgift att lösa en labyrint går de flesta igång på det med alla cylindrar. Helst ska labyrinten vara så lurig som möjligt – och det är där Labyrintbollen kommer väl till pass!

Labyrintbollen framkallar den där sköna frustrationen som bara en riktigt klurig utmaning gör. Få den lilla silverkulan att rulla genom en färgglad labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader. Ner genom den vågräta bågen genom den lodräta plattformen upp i den skruvade gången och så vidare och så vidare och så vidare… Här finns över 130 olika moment att ta sig igenom, och plötsligt har det gått en timme eller två eftersom du bara ska försöka en gång till.

Fakta om Labyrintboll

 • För silverkulan genom bollens snirklande labyrint som tvingar dig att hela tiden tänka i 360 grader – det är klurigt och fängslande roligt
 • Fler än 130 olika moment att ta sig igenom i labyrinten
 • Mått: 17,5 cm i diameter
 • Vikt: cirka 255 gram
 • Material: ABS och PC
 • Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar

3

Sortera efter

 • L
  Lena A.

  Verifierad kund

  Svår

  Mycket svår att komma på hur man ska göra med. Kanske FÖR svår.

 • V
  Victoria M.

  Verifierad kund

  För vuxna e större barn

  Bollen är kul, men svår! Att se siffrorna på banorna är jättesvårt och varken min man eller jag lyckades särskilt bra. Kulan for åt olika håll och in på olika banor. Det står att den är från 5 år men jag tycker nog att det behöver vara äldre barn för att klara den (eller så är min man och jag rätt pantade!!) Den är solid, stor och bra kvalitet.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet