Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

50 års Present

Present till 50-åring

En 50-årspresent bör tänkas igenom både en och två gånger – 50-årsdagen är en milstolpe som förtjänar extra lyxiga presenter! Behöver du tips på 50-årspresenter? Det är klart som korvspad att vi hjälper dig! En present på 50-årsdagen ska vara både genomtänkt och kreativ. På Coolstuff hittar du lyxiga 50-årspresenter som exempelvis en ljusterapilampa, en utedusch som värms upp med hjälp av solens strålar och en ljuvlig fotmassageapparat. Är du på jakt efter en bra och rolig 50-årspresent till en bekant som du inte känner så jätteväl? Satsa på en presentlåda som är fullproppad med fika eller choklad! Eller kanske en smart kökspryl, snygg inredningsdetalj eller ett roligt spel? I vårt utbud av födelsedagspresenter finns någonting för alla!

50-årspresent till man

Aktiviteten “köpa present till man” är lite av en mardröm för många. Det finns ju ingenting svårare än att köpa gåvor till en man som redan har huset fullt av prylar! Oavsett vem som ska firas så erbjuder Coolstuff ett perfekt utbud med presenttips för dig som letar present till en 50-årig man. Köp en rolig och unik 50-årspresent till brorsan, sambon eller pappa! I vår kategori med presenter till bror hittar du till exempel en öltapp som med hjälp av ljudvågor skapar ett perfekt ölskum, men också flera spännande boll- och frågespel som han säkert aldrig testat på förut. Om du letar efter presenter till pappa som fyller 50 år erbjuder vi kluriga knep och knåp-pussel, avancerade verktyg, smarta grilltillbehör och mycket mer. Vi har tonvis med tips på 50-årspresenter som bara ligger och väntar!
 

50-årspresent till kvinna

“Vad ska jag köpa för 50-årspresent till min fru?” Du är inte ensam om att grubbla! Även en 50-årspresent till bästa väninnan eller syrran kan vara klurigt nog. Hos oss kan du dock hitta den perfekta presenten till henne – 50 år är en stor grej, och Coolstuff har flera tips på passande 50-årspresenter till en kvinna. Tips nummer ett är att satsa på en riktigt lyxig present till världens bästa mamma, som till exempel en värmefilt eller en härlig massagekudde. En present till mamma på 50-årsdagen ska vara påhittig och omtänksam! Vill du ha tips på 50-årspresent till syster? Vi har ett stort utbud av prylar att ge som present till syster, kanske en cool saltlampa från Himalaya? Till frun rekommenderar vi något lite mer romantiskt från vår kategori present till kvinna, exempelvis en guldros på 24 karat eller ett hot stone massage-set.

Produkter i 50 års Present

Sortera och filtrera

76 produkter

76 produkter

Rose Bear
Från
199:-
24K Guldros
549:-
Rose Heart
Rea
149:40 249:-
40%
Kitchen Safe
599:-
Isbollar
99:-
Isbollar XXL
119:-
Nackmasserare
Nya prylar
79:-
Zenkuru Fotmassage
1 995:-
Känslokopp
Made in Germany
199:-
Visar 48 av 76 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn