Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

40 års Present

Present till 40-åring

Många säger att den bästa perioden i livet börjar efter 40. Om du känner någon som närmar sig den magiska siffran är det alltså viktigt att ordna en exklusiv 40-årspresent! Det är lika viktigt som att ordna en fantastisk bröllopspresent till ett nygift par, vi lovar. Oavsett om du letar efter en 40-årspresent till kompisen eller sambon kan du räkna med att hitta unika och roliga presenter på Coolstuff. Behöver du tips på 40-årspresenter? Ett av många födelsedagspresent-tips är att köpa någonting lyxigt som personen nog inte hade köpt åt sig själv – exempelvis en fotmassagemaskin, ljusterapilampa eller badbalja för vuxna. Du kan också välja att satsa på en rolig 40-årspresent som du lämnar över med glimten i ögat! Kanske en t-shirt med bilbana på ryggen eller en enorm vinglasflaska till den trötta småbarnsföräldern?

40-årspresent till man

“Vad ska jag köpa för 40-årspresent till min man?” kanske du undrar? Att köpa present till en 40-årig man är inte det lättaste. En present till en man på 40 år kräver nämligen lite extra kreativitet – han närmar sig trots allt mitten av livet och äger redan massor av prylar. På Coolstuff är det lyckligtvis lätt att hitta present till män, till och med en present till pappa som har allt! Söker du en present till pappa som fyller 40 år? Då kanske en ryggmassagemaskin eller ett exklusivt rakset vore passande? Här finner du även 40-årspresent till brorsan, kompisen eller sambon. Om du letar efter en present till bror eller kompisen erbjuder vi allt från roliga sällskapsspel till coola friluftsprylar, och till din älskling rekommenderar vi en öltapp eller lyxig whisky-choklad. Utforska vårt sortiment och hitta en klockren present till honom – 40 år är en milstolpe som förtjänar att firas.
 

40-årspresent till kvinna

En 40-årsdag måste firas med pompa och ståt! På Coolstuff kan du fynda den perfekta 40-årspresenten till tjejen du tycker om. En present till en 40-årig kvinna bör absolut tänkas igenom noga – oavsett om det är en present till mamma, present till syster eller till grannens svägerska. Letar du efter en 40-årspresent till bästa väninnan eller en 40-årspresent till syster? Riktigt bra presenter till henne är en enorm låda med Baileys-choklad, eller ett superstort Toblerone! Här finner du även andra lyxiga prylar som värmetofflor, mysiga filtar och massagemaskiner för både nacke och fötter. Som present till flickvännen som fyller 40 år kan det kanske vara läge för något mer romantiskt, som till exempel ett hot stone massage-set eller kärlekspiller som du fyller med personliga meddelanden.

Produkter i 40 års Present

Sortera och filtrera

81 produkter

81 produkter

Nackmasserare
Nya prylar
79:-
Zenkuru Fotmassage
1 995:-
Outlust Hängkoja
Ember Cup Smart Kopp
Nya prylar
Från
1 395:-
Visar 48 av 81 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn