Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Honom

Skippa slipsen och ge bort något roligt och annorlunda till mannen som har allt. Oavsett om du ska ge en present pappa, din man/kille eller en killkompis så hittar du mängder av presenter till honom på Coolstuff! Vi har blixtsnabba leveranser, 90 dagars öppet köp och fast fraktavgift på 49 kr - allt för att ditt köp av presenter till honom ska bli så tryggt som möjligt!

Present till honom

Letar du efter den perfekta presenten till honom och och vill köpa nånting extra roligt? Vill du vara den som kommer med den absolut bästa killpresenten? Oroa dig inte, oavsett om du är ute efter en present till din killkompis, make eller chef kan vi på Coolstuff hjälpa dig att hitta den bästa presenten till honom. Vi har ett stort sortiment av unika och roliga presenter som är alltifrån smarta, tekniska och praktiska till bara rent ut sagt underhållande.

Killar förtjänar en unik present

Det är en djungel av produkter där ute. Detta kan vara väldigt överväldigande och göra det svårt att att hitta en riktigt bra present till en kille, speciellt när man inte har en klar bild av vad detta skulle vara för något. Vi förstår denna kamp. Vi förstår också att för att en present till en man ska bli lyckad behöver den inte bara kännas kul och annorlunda, den behöver vara anpassad till hans personlighet och intressen. Det är också just därför vårt utbud av presenttips till killar är så varierat. Hos oss kan du hitta något som passar oavsett om du letar efter en present till en ölälskare, tekniknörd eller snickare. Men glöm inte att köpa en present när han väl blir äldre som en 50-årspresent. Du kan också hitta presenter till matintresserade eller fotbollsintresserade män. Vi har nåt i varje kategori! Det spelar heller ingen roll om du behöver en studentpresent eller födelsedagspresent till honom. Vi har prylar för alla lägen.

Så släpp dina “killproblem” och kolla igenom vårt sortiment ovan. För mer inspiration kan du också kolla in våra sidor för Present till pojkvän, Present till bror och Present till pappa.

Produkter i Present till Honom

Sortera och filtrera

137 produkter

137 produkter

Magnogrip
179:-
Toilet Golf
179:-
Multihylsa 3/8"
199:-
Sneaker Socks
10
69:-
Stirr
249:-
Beard Master
199:-
Mood Book Lamp
299:-
Powerball Max
Från
179:-
Visar 48 av 137 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn