Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Powerball Max

Art.no 18184

Redskap för att träna handleden, armen, fingrarna och axeln. Det är dessutom mycket roligt och beroendeframkallande.

179:-

Produktbeskrivning

Powerball är en så kallad gyroboll och utvecklades för att träna främst handleden men även under- och överarmen, fingrar och axeln. Detta gör den förtjänstfullt och är mycket populär som träningsredskap bland golfspelare och flitiga datoranvändare. Både för att träna upp muskulaturen i förväg och som rehabträning i efterhand vid exempelvis musarm.

Nu kanske du undrar varför vi säljer denna gyroboll? Vad blir nästa steg - ska vi börja sälja andra sunkiga rehabmaskiner också? Svaret är nej, det är bara det att Powerball är en otroligt rolig och beroendeframkallande pryl. Du trodde väl inte datanördarna använde denna bara för träningens skull?

Efter att ha startat Powerball och satt den inre sektionen i rörelse håller du bollen i handen och gör cirkelrörelser med handleden. På så sätt håller du igång och ökar rotationen. På grund av centrifugalkraften blir det svårare och svårare att hålla hastigheten ju snabbare den roterar.

En av anledningarna att Powerball är så hysteriskt roligt är den inbyggda räknaren med display som håller koll på hastigheten. Vi kan garantera att du kommer vilja slå dina egna rekord gång på gång på gång, för att inte tala om vilka rafflande Powerballturneringar som kan hållas mot dina kompisar! Powerball kan komma upp i hastigheter runt 15 000 varv per minut och det är ordentliga krafter du har att göra med när du närmar dig de nivåerna!

På CoolStuff säljer vi tre varianter av Powerball. Nedan ser du skillnaderna mellan dessa.

Powerball Basic


Utan display och utan lysdioder

Powerball Display


Med display som visar din prestation men utan lysdioder

Powerball Max


Med display som visar din prestation och med lysdioder som lyser läckert när Powerball används.

Manual på engelska

4.6

Sortera efter

 • O
  Olle

  Verifierad kund

  Powerball

  Fungerar över förväntan. Lätt att komma igång med. I princip är problemet med min tennisarmbåge borta.

 • P
  Powahball

  Verifierad kund

  Fungerar bra

  Fungerar hur bra som helst! Tar ett par gånger att lära sig få igång den. Jag ciklar ganska sakta för att få upp farten, sen ökar jag. Kolla Youtube ifall ni vill ha lite tips!

 • P
  P

  Verifierad kund

  Poweball

  Väldigt nöjd med min träningsboll

 • G
  Gerry

  Verifierad kund

  Fick träningsverk!

  Tyckte att detta var en kul grej och som vanligt så ska man ju på o testa länge o väl första gången... De va dumt! Hade sån träningsverk dagen efter så de va inte sant! Så nu efter lite eftertanke så kör jag med den dagligen men bara en liten stund och den ger faktiskt resultat...

 • M
  Mackan

  Verifierad kund

  Bra vara, snabb leverans Powerball

  Nöjd med både varan och leveransen, bra service. Jag har haft ont i min handled och denna var verkligen jobbig så jag antar att det är bra träning för efter bara några sekunder så är man helt slut.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn