Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

staycation

Staycation

Vad betyder staycation?

"Staycation" eller "hemester" som det också kallas betyder att du semestrar hemma – kanske i din hemstad, i ditt närområde eller inom landet. Begreppet används även som motsats till utlandsresa, "Blir det Mallorca i sommar? Nä, i år blir det hemester, vi har hyrt en stuga!". När du hemestrar håller du dig på hemmaplan, helt enkelt!

Varifrån kommer staycation?

Ordet staycation dök upp första gången 2003 i USA, då i formen stay-cation. Ordet är en kombination av engelskans "stay" och "vacation" – en semester då man stannar hemma. Det skulle dröja till 2008 innan ordets användning tog fart, då på grund av en tilltagande finanskris och rekordhöga bensinpriser som ledde till att folk varken ville eller kunde spendera så mycket pengar på resande.

3 personer slappnar av på stranden i sommartid

Hemester-tips

Vem vill inte få lite hemester-tips i dessa tider? Vi har massor av sommarprodukter som kommer väl till pass under en staycation i Sverige. Vad sägs om att grilla i trädgården och satsa på att bli kvarterets okrönta grillmästare som gör grannarna gröna av avund när de känner den ljuva grilldoften från din tomt? Hos oss hittar du grilltillbehören som fixar biffen i sommar.

Stick iväg och bada i den närliggande sjön, i din pool eller kanske rent av i havet! Bad och avkoppling är lika mysigt oavsett om du plaskar runt i en insjö eller vid en sandstrand, och extra roligt blir det med våra stora, färgglada badmadrasser och badringar.
Om du ska ut och campa är det väl ett perfekt tillfälle att lyxa till campingen lite extra i år? Kolla in vårt glamping-sortiment som gör husvagnen, tältet eller stugan lite bättre och lite häftigare!

Lek av dig eller sätt barnen i rörelse med hjälp av våra uteleksaker och vattenleksaker, du kommer ha så roligt att du knappt ens märker att du får motion på kuppen – snacka om win-win!
Givetvis ska du passa på att ta hand om trädgården när du nu ändå är hemma! Att påta i trädgården är ett väldigt skönt och avkopplande sätt att tillbringa lediga dagar på, oavsett om du råkar vara utrustad med gröna fingrar eller ej. Våra trädgårdsprodukter hjälper dig att fixa den där mysigt grönskande oasen du längtat efter!
Ta hand om dig själv genom att göra utflykter i naturen – ibland behöver man släppa alla måsten och bara njuta! Vi har annorlunda friluftsliv-produkter som kan förbättra din staycation och dina utflykter i semestertider!

Badmadrasser och badringar

Visa alla  

Semester i Sverige

Har det någonsin varit mer passande att tillbringa sin semester i Sverige? Nej, vi tror knappast det. Och du, en semester hemma behöver verkligen inte vara sämre på något sätt! En semester på hemmaplan kan vara minst lika fantastisk och ge precis lika mycket semesterkänsla som en vecka vid Medelhavet – kom ihåg att vi bor i ett land fullt med natur och sevärdheter som du kan njuta av! Släpp fram turisten inom dig och gå på upptäcksfärd i närområdet, ibland finns det ultimata semesterhänget bara en promenad, en cykeltur eller en kort bilresa bort! Emellanåt stämmer ju verkligen uttrycket "borta bra, men hemma är bäst" – och du kommer få en fin och avkopplande semester på hemmaplan!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn