Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Badmadrasser & Badringar

Äntligen sommar och sol! Nu väntar poolhäng och lata dagar på stranden, och givetvis ska du ha en cool badring eller en stor badmadrass som sällskap! Guppa runt i en rolig donut-badring, flyt omkring på en ståtlig enhörningsluftmadrass eller bli coolast i poolen med en luftmadrass formad som en skojig fågel! Färgglada fåglar, emojiluftmadrasser – fantasin har liksom inga gränser när det kommer till poolhäng! Lägg dig tillrätta på en badmadrass, koppla av och njut av sommarens skönaste bad! Eller bjud hem kompisarna på poolparty och överraska med flamingobadringar och flytande hängmattor!

Badring vuxen

Vi kan ju konstatera att vattenleksaker som vuxna gillar skiljer sig inte särskilt mycket från det som barn gillar. Roliga badmadrasser appellerar ju till stora som små, och vi blir aldrig för gamla för att plaska runt och leka i vattnet, därför har vi flera stora badringar för vuxna! Oavsett om det är på en pool madrass, med bollar i vattenbrynet, deckarläsning under ett parasoll eller sandslottsbyggande på stranden. Så fort de första heta sommardagarna gör sig påminda blir vi som barn på kollo, gamla som unga. Så rota ny fram din gamla badkostym och hoppa i plurret. Vem vet, sen kanske det regnar resten av sommaren!

Badring, magplask och svalkande drinkar

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol...och lite klor eller saltvatten.En stor badring är väl ett av det som gör sommaren. Så letar du efter roliga bad luftmadrasser eller en härlig badring har du utan tvekan kommit helt rätt. Vi vill att dina badstunder ska fyllas utav glädjefyllda minnen att berätta för barnbarnen. För vem vill inte sitta på en uppblåsbar flamingo med drinkhållare till poolen i största hugg? Att bara få flyta runt som det äkta blötdjur du är.

En badring är dock inte nödvändigtvis lösningen på alla dina flämtande problem i sommarhettan! Alla möjliga roliga pooltillbehör lyser upp tillvaron och det finns ju så mycket annat man kan roa sig med. För den som inte gillar att lata sig på pool floats i gassande sol finns det ju alltid andra aktiviteter man kan ägna sig åt såsom Beach Volley, Waboba, Spike Ball och massa annat. Oavsett vad så glöm för allt i världen inte att kleta in dig i rikliga mängder av solkräm! Råkar du steka skinnet för hårt blir det kanske inte fler dagar i poolen med dina uppseendeväckande badringar för den här semestern, och det hade varit riktigt tråkigt!

Roliga badmadrasser

Uppblåsbar flamingo i all ära men det finns ju så oerhört många roliga badmadrasser till pool (eller till strand också för den delen). Flyt runt på en badmadrass i form av en elegant pizzaslice eller en flottig donut. Svanar, bajs, hjärtan, you name it! Och varför inte införskaffa en uppblåsbar vattenrutschkana när du ändå är i farten. Addera till det några flytande drinkhållare för att maxa dina roliga pooltillbehör. Då blir poolpartyt praktiskt taget komplett!

Kan du inte få nog av stolliga uppblåsbara badmadrasser till pool och annat som kan tänkas höra till? Spana då in vår sidor för pool & på stranden, trädgård, drinkhållare och utomhusliv.

Badmadrasser till pool

Badmadrasser till pool är något vi alla har glädje av, stor som liten. Vi kan ju konstatera att vattenleksaker vuxna gillar skiljer sig inte särskilt mycket från det som barn gillar. Vi blir aldrig för gamla för att plaska runt och leka i vattnet. Oavsett om det är på en pool-madrass, med bollar i vattenbrynet, deckarläsning under ett parasoll eller sandslottsbyggande på stranden. Så fort de första heta sommardagarna gör sig påminda blir vi som barn på kollo, gamla som unga. Så rota ny fram din gamla badkostym, pumpa upp poolmadrassen och hoppa i plurret. Vem vet, sen kanske det regnar resten av sommaren! Naturligtvis hittar du mängder av poolmadrasser här på CoolStuff.
 
Är du nyfiken på fler uppblåsbara badmadrasser till pool och annat som kan tänkas höra till? Spana då in vår sidor för badringar och badmadrasserträdgårddrinkhållare och utomhusliv.

Produkter i Badmadrasser & Badringar

Sortera och filtrera

29 produkter

29 produkter

Visar 29 av 29
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn