Småkakor
KAMPANJ: Badboll för endast 5kr!
Såhär skriver du inte ett hälsningskort

Såhär skriver du INTE ett hälsningskort

Hälsningskort – du vet det där kortet som kommer med presenterna - är ett måste till diverse högtider, firanden och födelsedagar. Det är din chans att briljera, men om du inte har koll är risken stor att du skämmer ut dig eller mottagaren, för du vet väl att på vissa event läser man upp korten? Här har vi skrivit om vad du INTE ska skriva i ditt hälsningskort och vad du kan fokusera på istället.

Glad kvinna öppnar ett pop-up kort med en ros

Till födelsedagsbarnet

Födelsedagar är en speciell dag – för födelsedagsbarnet. För oss andra är risken stor att vägen till firandet kantas av ångest med införskaffandet av både kort och present. Fear not – fortsätt att läsa och minimera oron!

Skriv inte…

”Fånga dagen! Du blir aldrig såhär ung igen!” Om man inte hade åldersnoja förut så kom den som ett brev på posten. De flesta skämt om att bli gammal är helt enkelt en smula föråldrade. Ska du mot all förmodan inkludera ett skämt om att åldras så behöver du lägga mycket tanke bakom – och då är det nog bättre att lägga den tiden på att köpa present till födelsedagen?

Skriv istället…

Rätt år, rätt namn och rätt datum! Vill du vara rolig så kika på våra hälsningskort med olika motiv! Kombinera sedan med en 30-årspresent eller 40-årspresent – välj dessa med humor så att födelsedagsbarnet slipper ett ångestladdat skämt på hälsningskortet! 

Vi kan också hjälpa dig med en present till 18-åringen, men att få dessa att skratta är nog att sikta för högt – nöj dig med ett litet ryck i smilbanden och överlåt skämten till bästa polarna.

Glad man som hållet upp ett gigantiskt mjölkchoklad som present

Till det vuxna barnet

När tyckte du att du var vuxen? Redan när du var tonåring såklart! Det är så många milstolpar på vägen att bli vuxen så det är svårt att hänga med ibland. Här kommer tipsen till dig som ska ge bort något till barnet som är i full gång med att bli vuxen!

Såhär skriver du inte…

Något ”coolt”. Vi lovar, när du försöker vara cool så är du ”cringe”. I bästa fall är du den coola mostern eller farbrorn så det du skriver blir coolare per automatik – i värsta fall tappar du denna status. Vi kan trösta dig med att kidsen antagligen inte kommer att spara hälsningskortet för framtiden.

Skriv istället…

”Grattis till konfirmationen”, eller studenten, eller på födelsedagen. Eller köp ett kort med färdiga lyckönskningar och lägg till ditt namn. För de unga rekommenderar vi att helt och hållet lägga energin presenten istället. Som tur är kan vi hjälpa dig med det eftersom vi har samlat ihop förslag på konfirmationspresent till både killar och tjejer! Vi har till och med tips på inflyttningspresenter vilket passar lika bra till studenten som det som finns i kategorin studentpresent till både killar och tjejer.

Flicka myser insvept i snug rug omgiven av presenter

Till föräldern

Jodå, päronen ska också ha hälsningar och presenter ibland. Även om din mamma eller pappa sägs älska dig trots allt så vill du inte att de älskar dig trots att du skrev något knepigt på kortet till den halvdana presenten.

Skriv inte…

”Du är så rolig… när jag behöver pengar”. Vi vet alla att barn kostar pengar inte bara när de är under 18, men om ni inte har en speciell jargong inom familjen så lägg penga-skämten på hyllan. Många föräldrar sliter hårt för att kunna ge sina barn allt de vill ha – och själva vill de ha kärlek, inte sarkastiska skämt om hur bara pengarna duger.

Skriv såhär istället…

Ett grattis eller ett tack? Alternativen är många då mamma och pappa blir glada av det mesta bara du spenderar lite av din värdefulla tid på att uppskatta dem. Njut av att inte behöva anstränga dig så värst och spana in presenter till världens bästa pappa! Om du och dina syskon behöver presenter till världens bästa mamma så har vi det också – we have just the thing!

Glad man håller en stor presentask full av godis och choklad

Present till Föräldrar

Visa alla
Glasfat Karamell
Nya prylar
Whittard Coffees of the World Presentask
Hopfällbar Fläkt - Vooni

Till din älskling

Oavsett om du ska skriva ett litet hälsningskort till Alla hjärtans dag eller bara vill överraska pojkvännen med en present vilken dag som helst, så finns även här ”dos and don’ts”.

Såhär skriver du inte…

”Du är mitt allt, baby” – inklusive min bästa vän, min butler, min mamma, mitt syskon, mitt ex, och vänta, vad heter du nu igen? Skämt åsido, ska smeknamn tas med i ett hälsningskort till din partner så välj åtminstone ett som är specifikt för just er relation och som är något ni säger eller har sagt till varandra irl.

Skriv istället…

Åtminstone ”jag älskar dig” om du inte är personen med romantiska utsvävningar i ditt CV. Kanske kan du ge flickvännen en fin present istället för en massa ord? Om du vill ge en present till käraste sambon i vardagslunken så passar det sig att skriva ”tack för allt du gör” trots att detta vid första anblick inte verkar mer speciellt än att vara någons allt. Men ett tack visar att du ser och uppskattar det din partner gör även om du inte alltid säger det.

Thanks For The Orgasms Mugg

Till bröllopsparet

Bröllop är ett stort firande av kärlek och sker (förhoppningsvis?) bara en gång under bröllopsparets livstid. Hälsningskortet borde därför vara minnesvärt och kanske blir det högläsning av alla hälsningar inför släkt och vänner.

Såhär skriver du inte…

”Rosor är röda, violer är blå, att gifta sig låter som döden för båda två.” Bröllop må vara ren ångest för vissa av oss, men det är inte under några omständigheter okej att låta det synas i lyckönskningarna. Om du inte tror på livslång kärlek eller äktenskap, så är det den här dagen du inte ska skylta med det!

Skriv istället…

Något enkelt! Vill du inte gräva i dina egna känslor och skriva en hälsning från hjärtat? Helt lugnt! Men håll dig då till klassikerna ”Grattis” och ”Önskar er all lycka i framtiden”. Sen ta vårt råd och satsa pengarna på en kärleksfull present till bröllopet!

Presenter

Visa alla
Glasfat Karamell
Nya prylar
Vikbar Badbalja För Vuxna - Zenkuru
Uppblåsbar Kajak - Intex Explorer K2
Skittles Isglass
Nya prylar
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag