Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Föräldrar

Ge bort något roligt och annorlunda till föräldrarna som har allt. Du hittar mängder av presenter till föräldern här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter till dina förädrar ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till föräldrar

Ska du köpa present till dina föräldrar och vet inte vad du ska hitta på? Är du trött på att ge bort mediokra presenter som bara läggs undan och glöms bort? Då har du kommit till rätt ställe! Här på CoolStuff hittar du massa roliga presenter som kommer att få dina föräldrar att le större än dagen du föddes! Okej, kanske inte riktigt men du kommer definitivt att få dem att le väldigt stort! Vi har nämligen ett brett utbud av unika presenter som är betydligt roligare än alla tråkiga slipsar och generiska världens bästa mamma-muggar du har gett dem genom åren. Våra presenter är annorlunda och faller inom alla möjliga kategorier så du kan säkert hitta något som passar. Vårt sortiment består av massa olika smarta, praktiska, underhållande och romantiska prylar.

Dina föräldrar förtjänar en unik present

En speciell present till dina föräldrar är trots allt viktigare än man tror. Dina föräldrar har skapat dig. De har gett dig livets gåva. De är anledningen till att du finns. Utan deras kärlek hade du helt enkelt inte suttit här och det är de många gånger också duktiga på att tala om för dig. Även om detta görs med glimten i ögat kan detta lätt få en att känna att man står i evig skuld till dem. Men så är givetvis inte fallet. Dina föräldrar älskar dig villkorslöst och blir lyckliga bara av att veta att du har det bra. Men det är också just på grund av denna osjälviskhet som dina päron är mer än värda en oväntad och fin gåva, och det är här vi kommer in. Det spelar ingen roll om du letar efter en present till mamma eller pappa eller båda - vi har vad du letar efter. Vårt sortiment passar även dig som inte letar efter en gåva till dina egna päron eller som är ute efter en kul present till nyblivna föräldrar.

Så klipp inte navelsträngen riktigt än utan kolla igenom vårt sortiment ovan först. Vill du ha mer inspiration kan du också kolla in våra sidor för Present till mamma, Present till pappa, Mors dag present och Fars dag present.

Produkter i Present till Föräldrar

Sortera och filtrera

102 produkter

102 produkter

Snug Rug Deluxe
10
395:-
Stirr
249:-
Känslomugg
Made in DE
199:-
Känslokopp
Made in DE
199:-
KitchPro Pizzaugn
1 195:-
Visar 48 av 102 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn