Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Hängmatta

Hängmattor med och utan stativ

Om det är något vi på Coolstuff brinner lite extra för? Definitivt sommarprodukter av alla dess slag! Sommarhalvåret i Sverige bjuder på så många härliga möjligheter, och vi älskar att få erbjuda episka prylar som kan göra dina sommarupplevelser oförglömliga. Hängmattan är definitionen av en fulländad sommarpryl – vi erbjuder både flytande varianter för poolen och ultrasmidiga hängmattor för vildmarkslivet. Du kan också hitta hängmattor på ställning för trädgården där du kan varva ner med ett knep och knåp-spel i ena handen och en god drink i den andra. Om du vill att denna härliga, hypotetiska situation ska bli till verklighet får du inte glömma bort att kika in vår kategori med bartillbehör också!

Hängmatta för när du är på vandring eller camping

Brukar du sakna soffan när du är ute på friluftsäventyr? Inga konstigheter, naturen är fantastisk men knappast särskilt chillvänlig. Därför erbjuder Coolstuff fantastiska hängmattor för outdoor-livet! Förutom campingprylar och campingtält har vi även camping-hängmattor som är lätta att bära med sig och oerhört smidiga att använda. Att ta med en hängmatta på vandringsturen eller tältsemestern ger dig en perfekt plats att koppla av vid dagens slut! Utforska vårt utbud och hitta en hängmatta för utomhusbruk som passar just dig. När du väl hittat en hängmatta är det en grym idé att kika in vårt utbud av tillbehör till glamping också – du kanske ska lyxa till äventyret ytterligare med en dusch som värms upp av solens strålar, ett portabelt espresso-set eller ett superpraktiskt solkök?

 

Portabel hängmatta eller hänga upp mellan träden?

När du ska välja hängmatta finns det två saker du behöver tänka på. Du behöver först fundera på var du ska använda din hängmatta. Ska den få en permanent plats på tomten? Då kan du utan problem satsa på en hängkoja, hängstol eller hammock-hängmatta för 2 personer! Om du vill kunna ta med dig hängmattan mellan olika platser lämpar sig däremot en portabel hängmatta bättre. Vi har portabla varianter på stativ men också ultrakompakta hängmattor som du kan hänga upp mellan två träd. Så, vad var den andra saken du behöver tänka på när du väljer hängmatta? Jo, vad du ska käka medan du ligger där och chillar! Spana in vårt utbud av godis online och klicka hem god choklad, lakrits, popcorn eller något annat lämpligt snacks för hängmatte-mys.

Produkter i Hängmatta

Sortera och filtrera

12 produkter

12 produkter

Fot Hängmatta
139:-
Outlust Hängkoja
10
Visar 12 av 12
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn