Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Täcken & Filtar

Tyngdtäcke för bättre sömn

Visste du att ett tungt täcke frigör må bra-hormoner som främjar hälsan? Blodtrycket sjunker, andningen blir lugnare och du omges av en trygg känsla. Om du är less på att räkna får och lyssna på sömnhypnoser varje kväll kan alltså ett fluffigt tyngdtäcke i kombination med gosiga kuddar vara lösningen på dina problem. På Coolstuff hittar du vikttäcken som skapar ett behagligt tryck mot din kropp, ungefär som en stor och härlig kram! Vi erbjuder tyngdtäcken med olika vikter, men vilken tyngd bör täcket egentligen ha? Jo, täcket ska utgöra cirka 10–15 % av din kroppsvikt. Ta en närmare titt och hitta ett tyngdtäcke billigt på Coolstuff! Glöm inte bort att spana in vårt utbud av filtar till vardagsrummet också – det är inte bara i sängen som du ska känna dig trygg och avslappnad.

 

Filt med ärmar är något bland det mysigaste som finns

Vissa kvällar är den varma filten extra mysig. Så pass mysig att du virar den runt dig när du behöver lämna soffan – där vandrar du omkring som ett spöke med en stor filt runt kroppen och råkar skrämma en och annan familjemedlem i samma veva. Om du däremot skaffar en filt med ärmar kanske familjemedlemmarna lättare kan se dina konturer under den fluffiga filten, och på så vis slippa överraskningsmomentet. Coolstuff erbjuder även flera andra höst och vinter-prylar som är svåra att leva utan när vinterhalvåret är på ingång, som till exempel fluffiga kuddar eller tjocka filtar för sovrummet. Prylar som dessa är förresten perfekta att ge bort som gåva till din älskling! Eller du kanske vill behålla den mysiga filten själv? Då har vi givetvis flera andra romantiska tips på gåvor.
 

Elektrisk värmefilt till de extra kalla kvällarna

Letar du efter en bra present till föräldrarna? Eller kanske en present till mormor och morfar? Om någon av dem råkar vara en sådan där frusen typ kan vi lova att en filt med värme går hem. Det finns ju ingenting bättre än att krypa upp i soffan under en filt när du nyss kommit in från kylan, men ibland infinner sig värmen helt enkelt inte tillräckligt fort. Då gör en värmefilt stor skillnad! Coolstuff erbjuder en värmefilt med integrerade värmetrådar som du kopplar in i eluttaget, och du får även med en fjärrkontroll där temperaturen kan regleras. En elektrisk värmefilt kan passa perfekt som present till par – men då bör du först vara säker på att de inte kommer bråka om den allt för mycket. Kanske ett värmefilt-schema vore på sin plats?
 

Svala eller varma täcken? Du väljer helt själv!

Svalt täcke, varmt täcke eller extra varmt täcke? Vi är alla olika och föredrar att vaggas till sömns på olika sätt. Om du har koll på hur din partner, kompis, mamma, brorsa, kusin eller syssling tycker om att sova kan fluffiga täcken med rätt utformning vara en oerhört mysig present att ge bort på födelsedagen eller julafton. Om du känner någon som nyss flyttat in i ett nytt hem kan ett mysigt täcke givetvis också passa perfekt som inflyttningspresent! På Coolstuff går billiga täcken och bra täcken hand i hand – det ena utesluter helt enkelt inte det andra. Spana in vårt unika utbud och klicka hem ett övermysigt täcke till någon du tycker förtjänar riktigt god nattsömn.

Produkter i Täcken & Filtar

Sortera och filtrera

9 produkter

9 produkter

Snug Rug Deluxe
395:-
Snug Rug Hoodie
695:-
Zenkuru Tyngdtäcke
Från
895:-
Visar 9 av 9
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn