Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Kuddar

I alla inredningsreportage tjatas det om prydnadskuddar hit och textil dit – och det beror ju såklart på att kuddar gör jättestor skillnad för inredningen i ditt hem! Byt ut de gamla dammiga soffkuddarna mot roliga kuddar 3D-tryck, eller ge hela vardagsrummet en skön discofeeling med kuddfodral fyllda med paljetter!

I sovrummet passar sköna Zenkuru Kroppskudde perfekt – den här ergonomiska kudden ger dig toppenskönt stöd när du sover, läser eller bara kopplar av. Den u-formade kudden blir också en skönt avlastande gravidkudde som underlättar sömnen för den blivande mamman. Jo, och så är det ju en väldigt kramvänlig kudde såklart!

Att hitta den perfekta kudden är inte alltid en enkel match. Så sluta därför leta och kör på någonting roligt eller praktiskt istället! Här på CoolStuff har vi kuddar och kuddfodral utöver det vanliga. Är du sugen på att uppdatera inredningen där hemma kan du kolla in våra olika soffkuddar och prydnadskuddar som har allt ifrån roliga motiv till häftiga effekter. Vad sägs till exempel om en kudde med djurmotiv eller en paljettkudde som ändrar färg?

 

Är du istället ute efter något till sovrummet kan du kika närmre på våra mer praktiska och ergonomiska kuddar, såsom exempelvis toppsäljaren Zenkuru kroppskudde. Oavsett vad du är ute efter har vi ett okonventionellt och roligt alternativ som definitivt kommer att få dig att le. Så slipp ett trist och tråkigt hem och skaffa dig din nya bästa kudde idag!

Sortera och filtrera

14 produkter

14 produkter

Vagaborn Uppblåsbar Resekudde
99:60 249:-
60%
Visar 14 av 14
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn