Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Mormor & morfar

Ge bort något roligt och annorlunda till Mormor och Morfar. Du hittar mängder av presenter till morföräldrarna här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter till Mormor och Morfar ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till mormor och morfar

Ska du köpa present till mormor och morfar och behöver lite idéer? Vill du vinna pris för världens bästa mormor-present eller världens bästa morfar-present? Oroa dig inte, oavsett om du är ute efter en present till mormor eller morfar eller båda så kan vi på CoolStuff hjälpa dig att hitta nånting som har det där lilla extra. Vi har ett stort sortiment av annorlunda, smarta, praktiska och roliga prylar.

Din mormor och morfar förtjänar en unik present

Dina morföräldrar har egentligen inga förväntningar eller krav på dig när det gäller presenter. De vet att du älskar dem. De är tacksamma för det lilla och blir glada bara av att du hör av dig eller hälsar på. Men det är också just på grund av att det är så oväntat som de skulle uppskatta en genomtänkt och unik present så mycket mer! Och det är här vi kommer in. Vi kan hjälpa dig att hitta en present till dina morföräldrar som kommer att ge dem ett stort leende på läpparna - något som i sin tur kommer att få dig att le stort. Det spelar ingen roll om du är ute efter en 70 års-present, bröllopsdagspresent, pensionspresent eller en present till en nybliven mormor eller morfar. Vi har något som passar alla tillfällen.

Så slipp din idétorka och kolla in vårt sortiment ovan. Om du vill ha fler tips kan du även kolla in våra sidor för Present till farmor och farfar och Present till far- och morföräldrar.

Sortera och filtrera

20 produkter

20 produkter

Snug Rug Deluxe
395:-
Cat DoorBell
249:-
Visar 20 av 20
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn