Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Present till Farmor & farfar

Ge bort något roligt och annorlunda till Farmor och Farfar. Du hittar mängder av presenter till mor och far föräldrarna här! Vi har 90 dagars öppet köp, fast fraktavgift på 49 kr och alla ordrar som kommer in före kl 15 skickas samma dag - allt för att ditt köp av presenter till Farmor och Farfar ska bli så säkert och bra som möjligt!

Present till farmor och farfar

Ska du köpa present till farmor och farfar och behöver lite tips? Vill du briljera med världens bästa farmor-present och världens bästa farfar-present när du ändå är i farten? Oroa dig inte, oavsett om du behöver en present till farmor eller farfar eller båda så erbjuder vi på CoolStuff massa unika prylar som kan göra tricket. Vårt breda sortiment består av både smarta och praktiska saker samt mer roliga grejer.

Din farmor och farfar förtjänar en unik present

Dina farföräldrar förväntar sig egentligen inte så mycket när de ska firas. På ålderns höst har man insett att familjen och kärleken är det viktigaste så man är tacksam så länge man får njuta av det. Men det är också just eftersom dina farföräldrar inte räknar med att bli bortskämda med en unik present som det blir så himla speciellt! Och det är här vi kan hjälpa dig. Vi vet vad du kan ge för present till dina farföräldrar som har just det där lilla extra. Det spelar ingen roll om du är ute efter en 70-års present, bröllopsdagspresent, pensionspresent eller en present till en nybliven farmor eller farfar. Vi har alltid något som passar.

Så slipp din idétorka och kolla in vårt sortiment ovan. Om du vill ha fler tips kan du även kolla in våra sidor för Present till mormor och morfar, Present till far- och morföräldrar och Fars dag present.

Produkter i Present till Farmor & farfar

Sortera och filtrera

29 produkter

29 produkter

Snug Rug Deluxe
395:-
Cat DoorBell
299:-
KitchPro Pizzaugn
1 195:-
Visar 29 av 29
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn